I znów ominął mnie moment pobicua rekordu obecności na forum
Rekord
Collapse
X
-
-
a juz myślałem że nikt nie zauważył- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Odp: Odp: 9 000 użytkowników!
maleństwo napisał(a)
Tylko ile osób z tych 9000 jest aktywnych? Niektórzy poprzestali na zarejestrowaniu się i tyle. A szkoda. Nie wiedzą co tracą.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
ART napisał(a)
a juz myślałem że nikt nie zauważyłNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Odp: Odp: Odp: Odp: 9 000 użytkowników!
Małażonka napisał(a)
Z prostych obliczeń wynika, że takich osób na dzień dzisiejszy jest 6294JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
ALe dzisiaj ścisk na forum. Żeby tylko piwa starczyłoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
No i padł kolejny rekord 20 minut temu, tuż po pościku CelcikaComment
-
czyżbyś była kierowcą pługa śnieżnego albo ratraka?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Trochę nas mniej. Wiadomo, zbliża się godzina 15Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
GOSIK napisał(a)
Nie pracuje na piaskarce, ale w związku ze zmianą przepisów i wejściem Polski do Unii Kancelarie Notarialne przeżywają atak klientów!!!!!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment