No tym razem się załapałem
Rekord
Collapse
X
-
czy serwis chodził w miarę przystępnie - czy ślamazarzył mocno? mam warażenie że przeszliśmy atak pająków inktomi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Serwis chodził normalnie, dokładnie o tej porze zamieszczałem wypowiedź i wszystko było O.K.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Comment
-
Uwaga, znowu jakiś kosmos
godzina 15:41, Lista Obecności 390 (Zarejestrowani: 32 Goście: 358)
W tym dział Piwo - konkretnie (przeglądających: 269)
Czyżby to prawda, czy może jednak coś nie tak w nowym browarze.
ps. ta liczba 269 ew. 268 utrzymuje się już od parunastu minutbla bla blaComment
-
wszystko ma się nieźle. zmiana kilku rzeczy w oprogramowaniu Browaru spowodowała że wyszukiwawcze roboty głębiej indeksują serwis, czasem wpadając spory,mi watahami
Np. Wreszcie pod hasłem PIWO widniejemy w Googlu na dość wysokim miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ale super! pierwsze miejsce w google'ach! no to jesteśmy debeściaki!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelale super! pierwsze miejsce w google'ach! no to jesteśmy debeściaki!
Ciekawe czy ten fakt ma wpływ na to, że od pewnego czasu (na pewno wczoraj i dzisiaj) liczba użytkowników on-line jest bardzo wysoka (powyżej 120)MM961
4:-)Comment
-
ano dziennie jest już ponad 2000 osób na serwisie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTano dziennie jest już ponad 2000 osób na serwisie
Czy zwiększona liczba odwiedzających nie powoduje wolniejszej pracy strony?? (mam wrażenie spowolnienia otwierania browaru.biz)MM961
4:-)Comment
Comment