Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Rekord
Collapse
X
-
422 gości Znów najazd programu indeksującego...Comment
-
458 osób o 20.45!!!Cud!!!!! A mnie nie było.Last edited by sibarh; 2005-07-31, 21:13.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
458! Czy ci ludzie/ten program nie mają co robić w niedzielny deszczowy wieczór?
Teraz o 300 osób mniej...Last edited by cyborg_marcel; 2005-07-31, 22:10.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel458! Czy ci ludzie/ten program nie mają co robić w niedzielny deszczowy wieczór?
Teraz o 300 osób mniej...Last edited by Pogoniarz; 2005-07-31, 22:39.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Do rekordu daleko, ale u mnei lista obecności na pół strony.
Taki ruch, to chyba rzeczywiście efekt rozesłania ciekawego kurieraPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Lista obecności: 202 (Zarejestrowani: 104 Goście: 98) -
104 zarejestrowanychComment
-
Post nie dotyczy rekordu obecności na forum ale mojego osobistego rekordu
Nie wiedziałem gdzie ten post umieścić czy w temacie gratulacje , czy w samokrytyce ale postanowiłem tutaj
Więc rekord dotyczy tego iż :
dziś mija 9 lat ( słownie: dziewięć ) jak jestem z jedna i ta samą kobietą tzn. moją żoną więc traktuję to jako REKORD ponieważ poprzednie kobiety wytrzymywały ze mną za kawalera max 6 miesięcy
Więc samokrytycznie pogratuluję sobie tego rekorduComment
-
Ło matko! A co Sylwia na to?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPost nie dotyczy rekordu obecności na forum ale mojego osobistego rekordu
Nie wiedziałem gdzie ten post umieścić czy w temacie gratulacje , czy w samokrytyce ale postanowiłem tutaj
Więc rekord dotyczy tego iż :
dziś mija 9 lat ( słownie: dziewięć ) jak jestem z jedna i ta samą kobietą tzn. moją żoną więc traktuję to jako REKORD ponieważ poprzednie kobiety wytrzymywały ze mną za kawalera max 6 miesięcy
Więc samokrytycznie pogratuluję sobie tego rekordu
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCo prawda staż mam dłuższy (11 czy 12 lat już
Zabrzmiało jak Jarek lat 12
Ale to, jakby to nazwać, bycia razem, bo małżeństwem jesteśmy dopiero lat 3,5
Gratuluję, Audi!Comment
-
Dziękuję Wszystkim za gratulacjie w imieniu swoim i żony. Wypijemy dziś też Wasze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Ło matko! A co Sylwia na to?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonKtoś mógłby napisać, że post Audiego powinien się pojawić w tym temacie
Oczywiście składam moje gratulacje MŁODEJ PARZEJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment