272 osoby na browarze. Z tego jednak trochę robotów
Rekord
Collapse
X
-
Oj, tam! Od razu robotów
Ale fakt, 205 gości, to dużo...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNo tłum rzeczywiście straszliwy. Może to wizja zlotu tak działa?
"Lista obecności: 112 (Zarejestrowani: 49 Goście: 63) - Rekordowa liczba Użytkowników online: 120, Dzisiaj o godz. 23:05."
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNo tłum rzeczywiście straszliwy. Może to wizja zlotu tak działa?
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
O matko! No to nieświadomie piwo za rekord piłam dzisiajMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakMimo że zlot to: Rekordowa liczba Użytkowników online: 159, Dzisiaj o godz. 18:54.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakTo co Wy pijecie!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna chwilę znów było 159. nie zapominaj Shlangie, że ja też tą szmatą/ręcznikiem wodę zbierałem Cielak bądź spokojny parufor jeszcze nie wypityPoszukujęComment
-
Coś tu jest pochrzanione. Kiedyś było więcej osób i rekord się od lipca zeszłego roku na poziomie 400 ileś tam utrzymywał o ile pamiętam a teraz widać rekord dzisiejszy 169Comment
-
Comment
Comment