Zauważyłem - kilka razy ścieraliście się ze mną
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
Collapse
X
-
Na całe szczęście nie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by Radegast
Wracając do tematu to dobrze, że jest taki gość jak Jurek w tym całym biurokratyczno kaso schorowanym systemie
Przydałaby sie taka impreza gdzieś w srodku lata.Piwko ,muzyczka,plenerek,sloneczko....
tradytor
Comment
-
-
Tylko kto się czegoś takiego podejmie - bo to tylko z pozoru wygląda na łatwe. Choć może jakby Jurek spróbował to mogłoby to wypalić, ma on już jakieś kontakty z mediami, sponsorów myślę, że by znalazł - bo jego akcja jest dla nich bardzo dużą reklamą.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
A co, jest jakiś obowiązek kochać pana Owsiaka?
Jeśli znasz kogoś podobnego, daj znać (może go pokocham).
Comment
-
-
ziem napisal/a
Za mało jest takich ludzi,za mało takich akcji.
Przydałaby sie taka impreza gdzieś w srodku lata.Piwko ,muzyczka,plenerek,sloneczko....
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No pewnie. Tylko nie mogę przeboleć, dlaczego w Lublinie licytacje prowadzą takie miernoty. Bodajże na drugiej orkiestrze nasza ekipa na pl. Litewskim sprzedawała cuda. M.in. za spore pieniądze spuściliśmy baton mars z podpisami naszej grupy. Czyjeś pióro tez psozło za sporą sumę. Ale u nas był entuzjazm. A to, co potem zrobiła telewizja, to było żałosne. Na sali różne grube ryby z jeszcze grubszymi portfelami i tak nijaki prowadzący licytację, że aż szlag trafiał. My byłmy to samo sprzedali za dwa razy większe pieniądze co on. Niestety, to on wciąż prowadzi. Może to celowe?
Comment
-
-
Może się znowu narażę tym i owym na Forum Brovarum , ale uważam
akcję Owsiaka za niezbyt celową. Telewizja Państwowa za darmo udostepnia czas ekranowy , on się zrobił wielkim showmanem. Rocznie zbiera się w WOŚP sumę na sprzęt , która wynosi ok 15% wydatków przeznaczanych przez Ministerstwo Zdrowia na sprzęt medyczny. Wielkie Banki kupują serduszko za 400 tys. zł , ale tyle razy zostaje wymieniona ich nazwa , że gdyby chciały kupić normalny czas na reklamę , to i tak wychodzą z kilkakrotnym przebiciem na swoje.
Co oczywiście nie znaczy , że takich akcji nie należy robić , ale ja osobiście mam mieszane uczucia.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Wielkie Banki kupują serduszko za 400 tys. zł , ale tyle razy zostaje wymieniona ich nazwa , że gdyby chciały kupić normalny czas na reklamę , to i tak wychodzą z kilkakrotnym przebiciem na swoje.
Comment
-
-
Jest wiele pięknych i szlachetnych akcji charytatywnych a tylko o tej jednej mówi się aż tyle w "publicznej" TV. Każdy komu TV poświęciłaby tyle czasu mógłby rozkręcić taką akcję
PS. za czyje pieniądze organizowany jest Przystanek Woodstock?? czy aby przypadkiem nie z tych, które miałyby byc wydane na ratowanie dzieciaków?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment