Makłowiczowi mógłby poprowadzić taki program. Zajmował by się rozmowami z gośćmi oraz wycieczkami po browarach. Aha i oczywiście jego smakiem. Reszta by należała do fachowców.
Telewizyjny kurier piwny!
Collapse
X
-
Pan Rewiński - dział zatytułowany "Ale piwna plama"
Pan Wołoszański - "Sensacje w XIX i XX wiecznych browarach i o tym co można znaleźć na dnie butelki, czyli skąd wzięły się tam myszy".
Pan Makłowicz - "Piwne smaki, czyli Smak Piwa".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie. Jest smakoszem mocniejszych trunków, co wynika z jego książek. Ja widziałem jak zachwycał się Żywcem, piwem z Neuzelle i Pilsnerem.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie. Jest smakoszem mocniejszych trunków, co wynika z jego książek. Ja widziałem jak zachwycał się Żywcem, piwem z Neuzelle i Pilsnerem.
No to zostaliśmy bez prowadzącego. No chyba że jakiś polityk by się zgodził, może Gabriel J. który stoi na straży polskich produktów
Comment
-
-
Myślę, że Krzyś powinien przeprowadzać wywiady, szczególnie z przedstawicielami wielkiej czwórki na temat smaku piwai technologii produkcji.
"Automatyzacja i standaryzacja produkcji piwa czyli jak z różnych składników zrobić takie samo piwo bez smaku".
To proponowany przeze mnie tytuł kącika.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Myślę, że Krzyś powinien przeprowadzać wywiady, szczególnie z przedstawicielami wielkiej czwórki na temat smaku piwai technologii produkcji.
"Automatyzacja i standaryzacja produkcji piwa czyli jak z różnych składników zrobić takie samo piwo bez smaku".
To proponowany przeze mnie tytuł kącika.
Taki kącik dobra sprawa tylko był by jeden problem. Goście by nie przyszli
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Pan Rewiński - dział zatytułowany "Ale piwna plama"
Pan Wołoszański - "Sensacje w XIX i XX wiecznych browarach i o tym co można znaleźć na dnie butelki, czyli skąd wzięły się tam myszy".
Pan Makłowicz - "Piwne smaki, czyli Smak Piwa".piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie.
Comment
-
Comment