Telewizyjny kurier piwny!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Makłowiczowi mógłby poprowadzić taki program. Zajmował by się rozmowami z gośćmi oraz wycieczkami po browarach. Aha i oczywiście jego smakiem. Reszta by należała do fachowców.

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Pan Rewiński - dział zatytułowany "Ale piwna plama"
      Pan Wołoszański - "Sensacje w XIX i XX wiecznych browarach i o tym co można znaleźć na dnie butelki, czyli skąd wzięły się tam myszy".
      Pan Makłowicz - "Piwne smaki, czyli Smak Piwa".
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• pjenknik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.08
        • 3388

Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie. Jest smakoszem mocniejszych trunków, co wynika z jego książek. Ja widziałem jak zachwycał się Żywcem, piwem z Neuzelle i Pilsnerem.

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

pjenknik napisał(a)
          Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie. Jest smakoszem mocniejszych trunków, co wynika z jego książek. Ja widziałem jak zachwycał się Żywcem, piwem z Neuzelle i Pilsnerem.

No to zostaliśmy bez prowadzącego. No chyba że jakiś polityk by się zgodził, może Gabriel J. który stoi na straży polskich produktów

Comment

• pjenknik
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.08
            • 3388

Myślę, że Krzyś powinien przeprowadzać wywiady, szczególnie z przedstawicielami wielkiej czwórki na temat smaku piwai technologii produkcji.
            "Automatyzacja i standaryzacja produkcji piwa czyli jak z różnych składników zrobić takie samo piwo bez smaku".
            To proponowany przeze mnie tytuł kącika.

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

pjenknik napisał(a)
              Myślę, że Krzyś powinien przeprowadzać wywiady, szczególnie z przedstawicielami wielkiej czwórki na temat smaku piwai technologii produkcji.
              "Automatyzacja i standaryzacja produkcji piwa czyli jak z różnych składników zrobić takie samo piwo bez smaku".
              To proponowany przeze mnie tytuł kącika.

Taki kącik dobra sprawa tylko był by jeden problem. Goście by nie przyszli

Comment

• ppns
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.10
                • 1737

adam16 napisał(a)
                Pan Rewiński - dział zatytułowany "Ale piwna plama"
                Pan Wołoszański - "Sensacje w XIX i XX wiecznych browarach i o tym co można znaleźć na dnie butelki, czyli skąd wzięły się tam myszy".
                Pan Makłowicz - "Piwne smaki, czyli Smak Piwa".
                Martyna z TVN prowadziła by rubrykę "Big Berr Brother Show" ,przeprowadzała by relację na żywo z procesu fermentacji w kadzi ,A dzięki zainstalowanemu podglądowi mielibyśmy bezpośredni obraz , jak to z chmielem ,sodem i drożdżami bywa. .
                piwoppns@wp.pl

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

pjenknik napisał(a)
                  Ale Makłowicz nie jest koneserem piwa, i nie zna się na nim specjalnie.
                  Nieważne! Gębę ma? Ma. Nazwisko ma? Ma. Nalejemy mu piwa do kufla, powiemy, że dobre i on już z tym zrobi co trzeba (oprócz tego, że wypije, rzecz jasna ).

Comment

Przetwarzanie...
                  X