Ja sobie dziś zrobiłem wagary w pracy (za porozumieniem stron )
WAGARY
Collapse
X
-
A ja mam nadzieję, że jutro będę już pił piwo czeskie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Słoneczko! Wczoraj nieomal zapłaciłem życiem, przez to słoneczko. Tuż za mną, z dachu spadł na ulicę spadła bryła lodu, lekko liczą, 15 kilowa.
A dzisiaj w pracy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A pomyślcie co w liceum. Takie słońce a tu trzeba zaliczać bo semestr sie kończy. Na szczęście byłem w niedziele w Czechach na nartach i przywiozłem sobie zapasik piwa. Dziś spożyje nieznanego mi wszcześniej Klasterawww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Originally posted by Piwofil
A pomyślcie co w liceum. Takie słońce a tu trzeba zaliczać bo semestr sie kończy. Na szczęście byłem w niedziele w Czechach na nartach i przywiozłem sobie zapasik piwa. Dziś spożyje nieznanego mi wszcześniej KlasteraTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
pjenknik napisal/a
Cholera, a ja musiałem latać jak potłuczony po całym powiecie i szukać chloramfenikolu w paszy......
--------
A ja dzisiaj znowu pół dnia przespałemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Klaster był niezły a na dodatek odwiedziła mnie miła koleżanka więc nie mam co narzekać. Jutro znowu ta szkoła ale w został jeszcze Vratislav . Chyba pójde na wagarywww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Dziś piątek więc nie myśle o szkole tylko o piwie. Zresztą dziś zapowiada się kolejna ustawka bo pogoda dopisuje ( przynajmniej we Wrocławiu). A Ty Slavoy czemu ciągle masz wolne?www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment