Jedziemy do Wiednia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przy piwie o piłce ręcznej
Collapse
X
-
Cholera, przez końcówkę meczu......... pół piwa mi zwietrzało. Nic to.... otwieram kolejne. Hurraaaaaaaaaaaa. Mamy półfinał.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
No, słabszy mecz już za nami.
Wyczajcie Norwegów, znowu przegrali w ostatniej wencie. Tym razem nie obsrali się na miętowo, tylko karny, ale to było pierwsze prowadzenie Duńczyków w tym meczu. Po pierwszej byli 4 bramki do tyłu.Last edited by zgroza; 2010-01-26, 22:01.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mazur87 Wyświetlenie odpowiedzi...Jedziemy do Wiednia!!!!!!..........
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziEmocjonujący mecz. Słabszy występ Szmala i zrobił się przez to ciężki mecz.........
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziDziwnymi hasłami rzucasz......Szmal to tylko jedna siódma całego zespołu, a poza tym akurat on zrobił to co miał do zrobienia, to zawodnicy z pola popełnili wczoraj sporo błędów co skrzętnie wykorzystywali Czesi w kontrach, mam wrażenie że zbyt nonszalancko podeszliśmy do wczorajszego meczu i stąd na własne życzenie chłopcy zafundowali sobie kolejnego dreszczowca......uff, ale to już za nami...
"Następną razą" już chyba wyląduję na kardiologii
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziDziwnymi hasłami rzucasz......Szmal to tylko jedna siódma całego zespołu, a poza tym akurat on zrobił to co miał do zrobienia, to zawodnicy z pola popełnili wczoraj sporo błędów co skrzętnie wykorzystywali Czesi w kontrach, mam wrażenie że zbyt nonszalancko podeszliśmy do wczorajszego meczu i stąd na własne życzenie chłopcy zafundowali sobie kolejnego dreszczowca......uff, ale to już za nami...Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Trzeba pochwalic Jurasika,gral chyba swoj najlepszy mecz na tym turnieju.Pomimo,ze ze strony innych (nie wszystkich) nie byl on dobry.
Ale wygrali,wiec pozostaje tylko za nich.
I oby za odsiecz wiedenska tez...POLAKIEM jestem i dobre
PIWO nie jest mi obce...
Comment
-
-
Pytanie radiosłuchacza z porannej Trójki:
"Co trwa dłużej przygotowanie fryzury przez piłkarza nożnego czy trening szczypiornistów?"
Hasło na kampanię prezydencką: "Wenta na prezydenta!"
"Szczypiorniści to prawdziwi twardziele, bo muszą gryźć parkiet, który jest twardy. A murawa jest miękka..."Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziCo, nikt nie zjeżdża naszych? Fiu fiu...Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Trener Wenta i zawodnicy przed meczem wykazali "polityczną" poprawność i mówili, że będą walczyć o zwycięstwo. Może to zabrzmi brutalnie. ale w takim meczu nie ma co się wygłupiać na korzyść Hiszpanów czy kogoś innego, ryzykując kontuzje, zmęczenie zawodników itd. Zwłaszcza, że wynik meczu nic nam w zasadzie nie daje. A ewentualne kontuzje i zmęczenie mogłyby w przyszłej walce z Chorwatami obrócić się przeciwko nam. Ta przegrana, mimo, że nie ma wpływu na nasz awans, myślę , że pozytywnie wpłynie na przyszłą grę o medale. Zwłaszcza, jak po Chorwatach, mielibyśmy ponownie zagrać z Francuzami.
Comment
-
-
I znowu nie daliśmy rady Chorwatom. 1 połowa niezła, w drugiej nie wychodziło nic. Poza obronionym karnym Wyszomirskiego.
Szwecję mam pod bokiem, na pewno jadę na kolejne mistrzostwa świata.
Teraz trzeba tylko zrewanżować się Islandczykom.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
No nie udało się nam awansować do finału Zabrakło lidera i gra w ataku była fatalna , do tego dodam grę chłopaków w przewadze, po której to rosła przewaga bramkowa Chorwatów.
Teraz po generalnie nie oszukujmy się przeciętnych występach przeciwko Francuzom i Chorwatom sprężyć się i zdobyć brązLast edited by Pogoniarz; 2010-01-30, 19:08.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment