Przy piwie o piłce ręcznej
Collapse
X
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna -
Szmal z prawie 50% skutecznością był najlepszy na placu gry. W końcu coś od siebie dorzucił M. Jurecki, no i Rosiński, który gra coraz lepiej.
W grupie, na którą wpadamy w kolejnej rundzie, zadziwiająco męczą sie Francuzi, za to Hiszpanie wygrywają pewnie i wysoko.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Nasi dalej ze sporą ilością prostych błędów, ale i tak zagrali lepiej jak z Niemcami
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Kurde nasi jak zwykle mają pieć minut kiedy przestają zupełnie grać. Na razie udaje się to przetrwać i wygrywywać ale czy z Hiszpanią czy Francją będzie można sobie pozwolić na taki przestój?
Ze Słowenią (która zadziwiająco dobrze sobie radzi) trzeba wygrać żeby mieć zaliczone punkty na drugą rundę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
VanPur ma świętą rację. Przecież z Niemcami w pewnym momencie prowadziliśmy już 17-12 a i tak Niemcy to odrobili. Francja nie gra w tej chwili dobrej piłki ale w drugiej fazie może zacząć cykać dobrze. Fajnie by było, gdyby Hiszpanie przegrali z FrancjąI idealnie, gdyby Szwecja wygrała z naszymi sąsiadami
hehe
Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment
-
Oj zafundowali nam chłopcy dreszczowca...... mieli chyba dziś kryzysowy dzień, nic właściwie im nie wychodziło, no ale Słoweńcom trzeba oddać cześć.......bramkarzowi szczególnie..... dobrze że tak to się skończyło....a w drugiej rundzie mamy cztery zespoły z trzema punktami i dalej trzeba się bić o każdy punkt...... no i dobrzeOstatnia zmiana dokonana przez krasnal45; 2010-01-22, 22:14.Comment
-
Dzisiaj musimy uważać na te wznowienia, bo Hiszpanie są przecież jeszcze lepszą drużyną niż Słowenia. Jak wygramy to praktycznie jesteśmy jedną nogą w półfinałach.
Do boju PanowieLech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment
-
Mnie w polskiej drużynie wkurza tylko jedno. Zawsze mają 5 słabych minut. Te trzy kontry i sytuację z metra sam na sam to nie wiem jak mżna było zmarnować. Byłoby już pozamiatane. Ogólnie ostatnie minuty to błędy o obu stronach. Spotkanie nie porywa jakoś specjalnie poziomem poza grą Szmala który jest niesamowity."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Gdy broni bramkarz hiszpański, to "nie wiadomo, jak to można było zmarnować".
Gdy broni Szmal, to "jest niesamowity".Comment