Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o piłce ręcznej
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Ciekawe czy ktoś ogląda ręczną jak nie ma sukcesów?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy ktoś ogląda ręczną jak nie ma sukcesów?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziChorwaci są, do matki huty, aktualnymi mistrzami świata!Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
A my jesteśmy trzecią drużyną świata Jeszcze mecz z Czechami i gramy dalej. Potem Islandia w półfinałach a we finale kto bądź najważniejsze, żeby był medal a do niego już coraz krótsza drogaLech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy ktoś ogląda ręczną jak nie ma sukcesów?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziA nie Francuzi?Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy ktoś ogląda ręczną jak nie ma sukcesów?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jeżeli poprawimy grę w ataku (kontry) i wykorzystywanie karnych to przez długie lata nikt z nami nie wygra. Liczę na finał ale szczęsliwy będę tez z 3 miejsca"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Nareszcie chłopaki zagrali kombinacyjnie.Uruchomione skrzydła, koło, mniej rzutów z drugiej linii( pewnie to tylko dlatego , że wymuszone ustawieniem Hiszpanów)Martwią niewykorzystane rzuty karne, które wcześniej były pewnie zamieniane na bramki.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy ktoś ogląda ręczną jak nie ma sukcesów?Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJeżeli poprawimy grę w ataku (kontry) i wykorzystywanie karnych to przez długie lata nikt z nami nie wygra.
Comment
-
Comment