Przy piwie o piłce ręcznej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedzi
    Nie lubię oglądać piłki ręcznej i siatkówki. Zawsze jak trafie na mecz, to ile by punktów przewagi Polacy nie mieli, nagle zaczynają seriami tracić punkty
    Śledź pilnie oba wątki na b-bizie, i jak będzie info o jakimś istotnym meczu, idź sobie gdzieś po prostu . Na grzyby może, albo na piwo ewentualnie...

A mecz był niezły, ale Chorwaci jednak "zbyt nieźli" okazali się... Trochę zabrakło mi jednak (nawet przy takim zakończeniu) horroru do końca, bramki za bramkę...

Comment

• perłyfan
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.02
      • 1244

Ale akcja Lijewskiego z zamarkowanym podaniem przednia. No i KO na Łucaku. Szok. Toż to gorsze niż rugby.
      JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Pancernik
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedzi
        Ale akcja Lijewskiego z zamarkowanym podaniem przednia. No i KO na Łucaku. Szok. Toż to gorsze niż rugby.
        Ta akcja była faktiko z kosmosu .
        A "kontaktowość"... cóż, chłopaki swoje ważą, poruszają się ze znaczną prędkością... Fizyka, Panie...
        Poza tym, zawsze zastanawiałem się, z czego oni mają koszulki - przecież chwycenie "za frak" studwudziestokilowego gościa w pełnym pędzie równie drobną rączką innego osiłka powinno skutkować podarciem tego łacha w oka mgnieniu...

Comment

• perłyfan
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.02
          • 1244

Można zatem zalegalizować kibicowskie ustawki i razem z ręczną zakwalifikować jako drużynowe sporty walki. I tu i tu są nokauty, a w szczypiorniaku nawet wydłubywanie oczu.
          JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Ura3
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2013.07
            • 39

Za dużo błędów w rzutach, no i bramkarz żaden z naszych nie pomógł, szkoda i co zrobić. Teraz o 5, to praktycznie o pietruszkę. Jestem ciekawy kogo wylosoują do walki o MŚ w Katarze za rok. Może Niemców?

Comment

• Pinio74
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ura3 Wyświetlenie odpowiedzi
              (...) Jestem ciekawy kogo wylosoują do walki o MŚ w Katarze za rok. Może Niemców?
              Kolega trafił w dychę... A pomimo wyeliminowania ich w eliminacyjnym dwumeczu są z nami w grupie..
              Odszukałem ten temat po dzisiejszym meczu z Rosją, tradycji stało się zadość, czyli wygrana po horrorze. W końcówce jak zwykle, prawie wylądowałem na OIOMie. POLSKA!
              Last edited by Pinio74; 2015-01-20, 19:43.
              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Pinio74
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 3881

Piękna sprawa. Jak dla mnie dzisiaj mogłyby się skończyć mistrzostwa. Chorwacja za burtą strefy medalowej. Piękna gra w obronie i pełna prowizorka w ataku. Ale się sprawdza, więc dlaczego nie? Teraz półfinał z Katarem.
                BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• jacekwerner
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 2852

Po meczu chorwacki visnjovac smakował wspaniale
                  Ochotnicza Straż Piwna
                  BAZA = 7446

Comment

• zgroza
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2008.03
                    • 3605

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jak dla mnie dzisiaj mogłyby się skończyć mistrzostwa.
                    Przegrana z Chorwacją byłaby do przyjęcia - wygrał równy z równym w pięknym meczu. Ale tym katarskim najemnikom trzeba nakopać, to już sprawa honoru, nie dać się ścianom!
                    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• VanPurRz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 4229

Walczyć, wygrywać. Pod tymi hasłami gra nasza reprezentacja. I chociaż jej kilku minutowe przestoję potrafią doprowadzić na skraj szaleństwa to potrafią tak zagrać w obronie, że człowiek im to zapomina.
                      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9787

No, wczoraj znowu stan przedzawałowy...
                        Ale, wszystko dobre, co się dobrze kończy.
                        Wk... mnie tylko, że godziny transmisji są mocno niekomfortowe...

Comment

• Maremali
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.05
                          • 1955

Czy też zauważyliście smutne twarze "katarskich" kibiców po wygranej naszej reprezentacji? Brawo dla naszych
                          http://maremali.web-album.org/

Comment

• jacekwerner
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2004.05
                            • 2852

Katarskich kibiców, jak i ich "reprezentację" mam generalnie w ...
                            Ważne, że nasi chłopcy pokazali dzisiaj ( i nie tylko dzisiaj ) że mają wielkie, włochate cojones !!! BRAWO CHŁOPAKI !!!
                            Ochotnicza Straż Piwna
                            BAZA = 7446

Comment

• Pinio74
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.10
                              • 3881

Super drużyna i super osiągnięcie. Wielki mecz Michała Szyby, super Sypa, Kasa, Dzidziuś i Kaczka z Grabarem w obronie. Osobne gratulacje dla Gadżeta, którego wielu skreślało, a on pokazał że jeszcze potrafi grać na najwyższym poziomie. Brawo Polacy.
                              Otworzyłem z tej okazji Portera Warmińskiego rok po terminie. Pyszny był.

Ps. Dzięki Bogu nie Katar. Allez Les Bleus!
                              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• genea
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.02
                                • 1515

Ło matko! Przez ostatnie dni miałem chyba z sześć zawałów podczas meczów Polaków... A ponoć można przeżyć tylko trzy Natomiast po dzisiejszym meczu moje serce chyba nadaje się do przeszczepu... Powoli dochodzę do siebie, a info, że Francja wyleczyła Katar przyspieszy regenerację
                                Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
                                Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
                                Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Przetwarzanie...
                                X