ZMYSŁOWA PAMIĘĆ

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gul_gul
    Premium Member
    • 2001.02
    • 359

Chcesz dowodu?

Skoro naukowcy potwierdzili, że palenie skraca życie a po śmierci węch z pewnością nie funkcjonuje jak należy, wobec czego palenie wpływa na utratę zmysłu powonienia. I to diametralnie.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Przełom, Koziołek
      darekd
      Koźlak z Białowieży:

https://browarprzelom.pl/

Alk. 6,1%

Niestety nie podali zaw. ekstr.

Aromat - słodowy, po otwarciu karmel z czekoladą, po przelaniu do szkła ciastka kakaowe przechodzące w razowy chleb/pumpernikiel
      Piana - średnia, takaż...
      2024-11-19, 22:50
    • darekd
      L'Olmaia, IPA
      darekd
      Kraftowy browar z toskańskiego Montepulciano (czyli winnego regionu), którego historia sięga 2004 r.

http://www.birrificioolmaia.com/

Piwa nie ma ich stronie, być może dlatego, że jest skierowane do marketów.

5% alk. Chmielone Amarillo na zimno

...
      2024-06-09, 23:22
    • pebejot
      Szczecinek, Plac Sowińskiego 4, Browar Szczecinek (Wizbeer)
      pebejot
      Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
      Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
      W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
      W samym sercu...
      2023-11-11, 11:46
    • e-prezes
      Fortuna, Komes Strong Blonde
      e-prezes
      Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
      2023-10-01, 16:32
    • ART
      Historia BrowarBizu
      ART
      Poprosiłem mózg neuronowy o opisanie historii BrowarBizu, bo pamięć już nie ta ...
      2023-08-11, 14:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...