Kto na Eurowizję

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Gollum napisał(a)
    Nie ma obawy, pojedzie. Takiej reklamy to on nie przepuści. A teraz nie zaszkodzi znów narobić trochę szumu wokół siebie, skoro szoł za milion w innej telewizji jakoś nie wychodzi.
    No i niestety jednak jedzie. Widać więc wyraźnie, ile było warte to jego gadanie i jaki miało cel ...

Comment

• pulas
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.08
      • 965

Nie do końca rozumiem to narzekanie na Ich3. nikt nikogo nie zmusza do oglądania tego konkursu. Patrząc na innych wykonawców to nie odstają oni znacznie od naszego reprezentanta. Wczoraj w jedynce pokazali występ reprezentanta Ukrainy - moim zdaniem to takie ichnie dysko polo. Rosje ma reprezentować TATU, taki sam badziew jak nasi.
      W założeniu ten festiwal jest przeznaczony dla całych rodzin, a więc taka "muzyka środka". Nie spodziewajmy się tam fajerwerków...
      pułaś
      ---------------------------------
      "(...)W kącikach flechtów wieczór już
      Lśni jak porzeczka krwawa
      Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
      I między bajki wkładam"

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

I pomyśleć, że kiedyś podczas przerwy w konkursie odbywającym się w Dublinie wystapiła irlandzki zespół taneczny RIVERDANCE. Dali takiego czadu, że przyćmili wszystkich tzw. piosenkarzy...
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• ppns
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.10
          • 1737

Gdyby jednak Michael Wyschnefsky znowu zmienił zdanie , można
          wysłać nową , młodą gwiazdkę polskiego show-biznesu : Kaję Paschalską.
          To młoda i wszechstronnie uzdolniona odtwórczyni brawurowej roli
          rozbrykanej młodszej córeczki szlachetnego pana doktora z Klanu , ma wszelkie predyspozycje , by śpiewaczo podbić serca widowni europejskiej.
          piwoppns@wp.pl

Comment

• Cyrkonia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 1936

A coś Ty taki obeznany w serialach??
            Szkoda jeszcze że nie dorzuciłeś streszczenia wszystkich odcinków...
            www.stat-gra.pl

Comment

• ppns
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.10
              • 1737

Cyrkonia napisał(a)
              A coś Ty taki obeznany w serialach??
              [..]
              Ja po prostu pisuję scenariusze , ale dalszej akcji nie mogę Ci zdradzić , byłoby to nieetyczne . Zapewniam , fabuła będzie trzymała w napięciu!!!!!!!
              piwoppns@wp.pl

Comment

• pieczarek
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.06
                • 5011

Cyrkonia napisał(a)
                Szkoda jeszcze że nie dorzuciłeś streszczenia wszystkich odcinków...
                To seriale mają jakąkolwiek treść nadającą się do streszczenia? Pytam bez cienia złośliwości. Po prostu od dłuższego czasu nie oglądam telewizji. A seriali od czasów Janosika.

Comment

• pulas
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2001.08
                  • 965

ppns napisał(a)
                  Ja po prostu pisuję scenariusze
                  Słyszałem, że to jakaś kobieta pisze scenariusze do tej telenoweli. Jak to się ma do Twojego wpisu w profilu, że masz "wiek męski - zwycięski"?
                  pułaś
                  ---------------------------------
                  "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                  Lśni jak porzeczka krwawa
                  Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                  I między bajki wkładam"

Comment

• celt_birofil
                    † 2017 Piwosz w Raju
                    • 2001.09
                    • 4469

O filmach raczej tutaj :-D
                    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Cyrkonia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 1936

pulas napisał(a)
                      Słyszałem, że to jakaś kobieta pisze scenariusze do tej telenoweli.
                      Jak widać, z każdym postem dowiadujemy się czegoś nowego o PPNS'ie
                      www.stat-gra.pl

Comment

• celt_birofil
                        † 2017 Piwosz w Raju
                        • 2001.09
                        • 4469

No i po konkursie. Podobno Ich 3 zajęłi zaszczytne 7 miejsce

Comment

• ppns
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.10
                          • 1737

pulas napisał(a)
                          [..] że,to jakaś kobieta pisze scenariusze do tej telenoweli. Jak to się ma do Twojego wpisu w profilu, że masz "wiek męski - zwycięski"? [..]
                          Wytłumaczenie jest proste : Kobieta zmienną jest.
                          piwoppns@wp.pl

Comment

• maryhh
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.02
                            • 1895

w duchu wielkiej i szlachetnej myśli "Keine Grenzen", obejrzałem cały festiwal Eurowizji, gdyż twierdzę, że aby krytykować, to trzeba wiedzieć co i za co.
                            i muszę stwierdzić stanowczo, że takiej dawki kiczu i tandety moje uszy dawno nie słyszały. wielu wykonawców nie śpiewało w tonacji, fałszowało. nie krytykuję tutaj muzyki prezentowanej, bo każdy ma swój gust, a o gustach nie dyskutujemy, ale wśród wszystkich wykonawców znalazłbym bodajrze tylko jednen głos, którego barwa zrobiła na mnie wrażenie. była to pani reprezentująca Portugalię.
                            na uwagę zasługują reprezentanci Belgii, którzy przedstawili ciekawy folkowy utwór i reprezentant Austrii, za luźne i kabaretowe podejście do sprawy opisywany wszędzie i szeroce znany duet TATU pokazał, że śpiewanie to coś co jest im bardzo obce. mimo to publiczność nie dostrzegła tego "ukrytego" przesłania.
                            nie kocham pana Michała, ani żadnej rzeczy która jego jest, ale uważam, że Ich Ileś wypadło profesjonalnie. co nie oznacza, że dziś rano stałem pod sklepem muzycznym w kolejce po "Ich" płyty.
                            Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
                            "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
                            do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• Cyrkonia
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 1936

Też nie przepadam i na dodatek niezbyt toleruję Wiśniewskiego i jego zgraji, ale trzeba przyznać, że przynajmniej promowali Polskę. Pokaz ich był SUPER!!! Gość ma jednak pomysły.

A ze wszystkich występów najbardziej podobała mi się Belgia.
                              www.stat-gra.pl

Comment

• celt_birofil
                                † 2017 Piwosz w Raju
                                • 2001.09
                                • 4469

Ja o tej porze wolałem Dni Kultury Celtyckiej. Natomiast nastepnego dnia w żadnym "informatorze" nie podali wyników Eurowizji

Comment

Przetwarzanie...
                                X