Kto na Eurowizję

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Renniaczek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.05
    • 7

Cyrkonia napisał(a)
    Też nie przepadam i na dodatek niezbyt toleruję Wiśniewskiego i jego zgraji, ale trzeba przyznać, że przynajmniej promowali Polskę. Pokaz ich był SUPER!!! Gość ma jednak pomysły.

A ze wszystkich występów najbardziej podobała mi się Belgia.
    jaki jest Wiśniewski każdy wie, ale przynajmniej w tym roku Polska nie "zamykała tyłów" jeśli chodzi o punktacje. W porównianiu z innymi wypadli naprawde nieżle

Comment

• Seler_32
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.04
      • 444

Biedny pan reporter z TVN-u, nie wpuścili go na próbę "zespołu" i w ogóle miał przekichane. Panie Kwiatkowski ładnie to tak?
      Biedny Michał, jest niczym kość, o którą gryzą sie dwa psy telewizyjne.
      W przyszłym roku może posłać któregoś z laureatów "IDOLA"?
      Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

A czy rosyjskie Ich Dwie coś wywalczyły??
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

Gdzieś tak 3 miejsce.

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• celt_birofil
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2001.09
            • 4469

Pogoniarz napisał(a)
            Gdzieś tak 3 miejsce.
            W rzeczy samej :-)
            Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Cyrkonia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 1936

Renniaczek napisał(a)
              jaki jest Wiśniewski każdy wie, ale przynajmniej w tym roku Polska nie "zamykała tyłów" jeśli chodzi o punktacje. W porównianiu z innymi wypadli naprawde nieżle
              Oooo!!!!
              Koleżanka Renia się ujawniła
              Gratulacje !!!!
              www.stat-gra.pl

Comment

• grzech
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.04
                • 4592

Widziałem kawałek koncertu, w tym występ IT. Muszę przyznać, że: przynajmniej mieli piosenkę, która nie składała się z samego refrenu, nie było przy tym podskakującego tła, które niekiedy poza podskakiwaniem walczyło dzielnie z melodią, śpiewali czysto (Wiśniewski nawet też), nie robili kretyńskich min jak Łotysze,czy trzy różowe Słowenki, piosenka miała oryginalny tytuł ( w odróżnieniu od dontbraekmyheart, babyiloveyou, dontgoaway, iloveyouhoney, czy hastalavista). Byłem pod wrażeniem choreografii występu Belgów, szalony akordeonista był świetny. Greczynka wyglądała jak Cher, Brytyjka w ogóle nie potrafiła śpiewać. Reszty nie pamiętam.
                Głosowanie zaś to był Europejski Klub Pomocy Sąsiedzkiej.

Comment

• Seler_32
                  • 2003.04
                  • 444

Jedynym z wykonawców, który wykazał się właściwymi predyspozycjami wokalnym adekwatnymi do poziomu konkursu był reprezentant Austrii.Co by nie mówić chłop miał chyba zdrowe podejście do tego wszystkiego.
                  A biedny Misiu roni łzy w TVN-enie, że rodacy wyszydzają...

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• Seler_32
                    • 2003.04
                    • 444

Dopiero co po Eurowizji, a nan ekranach naszych telewizorów zagościł kolejny szoł muzyczny o nazwie 40. KFPP Opole 2003.
                    Nie ukrywam zażenowania po piątkowej dawce rozrywki. Fatalne nagłośnienie, czy polscy piosenkrze potrafią śpiewać tylko w studiu??? Marcin Daniec - nie rozumiem publiczności, jak z tego co on mówi mozna się śmiać??? Niestety gusta naszych rodaków pozostawiją wiele do życzenia.

Gwoździem do trumny jest fakt, że muzyke do piosenki Stachurskjego napisał basista "Budki", Mietek Jurecki...

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• celt_birofil
                      † 2017 Piwosz w Raju
                      • 2001.09
                      • 4469

Seler_32 napisał(a)
                      Gwoździem do trumny jest fakt, że muzyke do piosenki Stachurskjego napisał basista "Budki", Mietek Jurecki...
                      nie tylko napisał, ale i wystapił na scenie.
                      Dla mnie najważniejsi są zwycięscy, czyli Niebieska Kawa (Blue Cafe)
                      Jak się ochłodzi, wychylę za ich zdrowie stosowne piwko : stout :

Comment

• Seler_32
                        • 2003.04
                        • 444

A jakie wrażenia po tym jak Krawczyk rozbił bank z superjedynkami???
                        No i Michał W., który popisał się niezwykle altruistycznym gestem. Głupio zrobił, bo miałby do kompletu stempli, tak jak ma Krzychu!

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• celt_birofil
                          † 2017 Piwosz w Raju
                          • 2001.09
                          • 4469

A co takiego zrobił Misiek? Niestety nie widziałem I kto jeszcze łyknął Super 1?

Comment

• Beermatt
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.10
                            • 192

Zaśpiewał piosenkę " Żadnych granic" sam, bez zastępowania wokalistki, która odeszła inną. Soczyscie jej podziękował i pozdrowił. Moim zdaniem było to na poziomie. Gdyby tylko chciał mógłby ją zastąpić jakąś inną,choćby tą która pałętała sie obok niego na scenie.
                            Troszke zawiódł mnie Blue Cafe - pierwsza piosenka leciała z playbacku. Nie wiem kto wymyślał cudaczne, kiczowate stroje tancerzom. Raz wygladali jak batmany, raz jak lolity, albo torreadorzy. Nie wiem dlaczego najpierw śpiewano 2 piosenki, Ich Troje już awansowali - 3 piosenki, Kasia Klich za debiut - tylko 1 piosenka.
                            Mam dosyć juz Wilków, powoli zastępują Golców, są już wszędzie

Comment

• ppns
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.10
                              • 1737

Seler_32 napisał(a)
                              [..]Opole 2003.
                              Nie ukrywam zażenowania po piątkowej dawce rozrywki. Fatalne nagłośnienie, czy polscy piosenkrze potrafią śpiewać tylko w studiu??? Marcin Daniec - nie rozumiem publiczności, jak z tego co on mówi mozna się śmiać??? Niestety gusta naszych rodaków pozostawiją wiele do życzenia.
                              "[..]
                              Ja z Opola widziałem tylko piątkowy koncert. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zespołem "Leszcze" - i w debiutach , i w późniejszej składance największych hitów.

A Daniec , no cóż , jest wiele zjawisk kulturowo-społecznych , które się nie mieszczą tzw. normalnemu człowiekowi w głowie , np. : ciepły Leszek z puszki , Ich 3 , głosowamie na Samoobronę , ziemniaczana Cicciolina w Sejmie RP , samochód Polonez . Ważne w, przypadku Dańca ,ze tzw. publika miała ubaw.
                              piwoppns@wp.pl

Comment

• Seler_32
                                • 2003.04
                                • 444

celt_birofil napisał(a)
                                A co takiego zrobił Misiek? Niestety nie widziałem I kto jeszcze łyknął Super 1?
                                Otóż oddał swoją Superjedynkę w ręce jakiejś dziłszki z publiczności... czyż to nie wspaniałe.

ppns w sprawie Poloneza musze się nie zgodzić - toż to cudownego dziecko polskiej motoryzacji.

Nie wierzę abstynentom.

Comment

Przetwarzanie...
                                X