Na etykiecie prezentowanej przez Petrusa (post #117) widać dwa samoloty MiG-29. Tygrys na etykiecie jest jak najbardziej uzasadniony, ponieważ te samoloty miały elementy "tygrysie" w malowaniu (patrzcie na statecznik pionowy). Na zdjęciu widoczny jest ex-czeski MiG przejęty przez nasze lotnictwo kilka lat temu, jeszcze w czeskim malowaniu i już z polskimi oznaczeniami:
Lotniczo-piwny quiz Beny'ego
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2007-11-10, 20:28.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Last edited by adam16; 2007-11-10, 20:35.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
fajne poszukuje :PComment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Motywy lotnicze nie tylko na etykietach: http://www.langcreekbrewery.com/store.htmlBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Last edited by adam16; 2008-07-07, 18:23.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Zebrałem moje braki w jedno miejsce, które na bieżąco będę aktualizował:
Comment
Comment