Retro z Peta (niestety mocno pomniejszony - wymogi serwera browar.biz)
Lotniczo-piwny quiz Beny'ego
Collapse
X
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
adam16 napisał(a)
Nie jaja. Po prostu dbali o swoich żołnierzy.
Informacje pochodzą z publikacji "Supermarine Spitfire Mk. VIII, IX, XVI"; Przemysława Skulskiego (wydawnictwo ACE publication)
Do sprawdzenia przy najbliższej okazji.
Last edited by e-prezes; 2004-11-03, 15:06.Comment
-
may napisał(a)
... i jeszcze jedna etykieta. Całkiem swojska.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
adam16 napisał(a)
No właśnie - a jej w zbiorze nie mam.
A tak poza tym w niedługim czasie "wypuszczę" piękną serię etykiet z motywem lotniczym dot. byłej bialskiej PWS (Podlaska Wytwórnia Samolotów).Hej.Comment
-
I ja mam już zaprojektowane etykiety lotnicze. Już druga warka po zabutelkowaniu będzie takowymi ozdobiona. A już niedługo rusza ta druga warka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Wydrukuj je razy dwa, jeden komplet chętnie przyjmę do mojej kolekcji lotniczej jako ciekawostkeComment
-
Comment
-
Jako trochę obeznany laik chyba znam odpowiedź na to pytanie. Sądząc po charakterystycznym kształcie skrzydeł jest to Corsair (chyba tak się to pisało). No to się już pochwaliłembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
iron napisał(a)
Jako trochę obeznany laik chyba znam odpowiedź na to pytanie. Sądząc po charakterystycznym kształcie skrzydeł jest to Corsair (chyba tak się to pisało). No to się już pochwaliłemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Comment
-
a mógłbyś bliżej opisać to piwko, browar etc? (o ile jest to piwo)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment