Niestety nie ma tu słowa o tym czy na bank jest to butelka od piwa. Wojskowy od, którego to dostałem zarzekał się, że pił z tego piwo. Butelka tak niby normalna piwna. Jedyne napisy nie związane z tą imprezą i lotnictwem to "Kallefall kklass III"
Lotniczo-piwny quiz Beny'ego
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatA ja znalazałem w sieci takie cudo.
Może ktoś coś wie o tajemniczym "Yakovlev Europe Beverages LTD"?
W temacie lotniczym nie siedzę więc tej samej organizacji bądź czym tam ona jeszcze jest nie znam.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikMozna przeciez na etykiecie wyczytać, że piwo robione w Austrii specjalnie dla YAKOVLEVA - sponsora pokazów lotniczych w Niemczech.
W temacie lotniczym nie siedzę więc samej tej organizacji bądź czym tam ona jeszcze jest nie znam.
Zauważ, również napis na głównej części etykiety "London-Chemnitz-Vienna". I o co tu chodzi?
ps. nie pisz mi, że to są nazwy miastbla bla blaComment
-
Comment
-
Wszystkie 3 etykiety brakują do mojej kolekcji tematycznej - o ile są na wymianę to proszę o kontakt :-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyWszystkie 3 etykiety brakują do mojej kolekcji tematycznej - o ile są na wymianę to proszę o kontakt :-)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Comment