Gollum napisał(a)
To jest forum piwne, więc liczą się przede wszystkim autorytety piwowarskie. A już spotkałem się na forum, że ktoś przy omawianiu jakiejś sprawy wprost pisał: poczekajmy na opinię Czesa.
O opinię w sprawach lotniczych proszony był niedawno Adam16. O ile pamiętam, to Ty również występowałaś w roli autorytetu z bankowości. Każdy jest specem od czegoś tam, ale moim zdaniem na piwnym forum przede wszystkim powinni się liczyć znawcy warzenia piwa.
To jest forum piwne, więc liczą się przede wszystkim autorytety piwowarskie. A już spotkałem się na forum, że ktoś przy omawianiu jakiejś sprawy wprost pisał: poczekajmy na opinię Czesa.
O opinię w sprawach lotniczych proszony był niedawno Adam16. O ile pamiętam, to Ty również występowałaś w roli autorytetu z bankowości. Każdy jest specem od czegoś tam, ale moim zdaniem na piwnym forum przede wszystkim powinni się liczyć znawcy warzenia piwa.
Tak jak wspomniałam wyżej forum nie jest po to, żeby sobie wymyślać autorytety i nie jest stricte kolekcjonerskie czy piwowarskie żeby kogoś faworyzowaĆ. Każdy niech faworyzuje sobie kogo chce, ale niech nie narzuca swoich typów innym.
Jeśli chodzi o mnie to forum traktuję głównie towarzysko, jak się zalogowałam to o piwie guzik wiedziałam, a teraz co nieco się znam i to dzięki uczestnictwie w rozmowach z ludźmi i degustacjom piwa. Na szczęście są tacy, co przekazują swoją wiedzę bezboleśnie, nie wciskając swoich racji tylko po prostu je przedstawiając.
Comment