dlaczego jest tak a nie inaczej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pulas
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.08
    • 965

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: dlaczego jest tak a nie inaczej

ppns napisał(a)

On się żalił , że nie ma konkretnych przykładów np. co do TVP , to ja mu podałem jeden z wielu. Bez szczególowego dzielenia włosa na czworo - kto,jak,dlaczego,i po co.

Dziękuję , że uważasz mnie za mistrza socjotechniki , ja za takowego się nie uważam , a nawet nie znam definicji tego słowa. Ale zaraz otwieram jakąś mądra encyklopedię , to sie dowiem .

Jest tak , a nie inaczej , bo np. Ty Zythym nie potrafisz zrozumieć wypowiedzi forumowicza, którego cytujesz.

Za rozumienie i dokładne czytanie wypowiedzi .
    Niestety to Ty nie zrozumiałeś o co mi w poście chodziło. To był przykład bezprzykładnej, jednostronnej, subiektywnej oceny bez podawania jekiegokolwiek powodu. Nie ma tu znaczenia czego ta wypowiedź dotyczyła, tylko sposobu wypowiedzi.

Zythum (nie Zythym) rozumie o wiele więcej od Ciebie, drogi ppns, sens moich wypowiedzi.
    Serdecznie pozdrawiam!
    Last edited by pulas; 2003-01-30, 07:55.
    pułaś
    ---------------------------------
    "(...)W kącikach flechtów wieczór już
    Lśni jak porzeczka krwawa
    Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
    I między bajki wkładam"

Comment

• Gollum
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.09
      • 307

Drodzy Panowie Pulas i PPNS!
      Umówcie się na PW na piwo na neutralnym gruncie i tam się dogadajcie. Bo jeśli tak dalej pójdzie, to któryś da sobie spokój, jak to już z kilkoma (chyba juz byłymi) forumowiczami bywało. A byłoby szkoda, bo obaj jeszteście bardzo dobrzy dyskutanci i żal by było którego stracić.

Comment

• zythum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.08
        • 8305

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: dlaczego jest tak a nie inaczej

Do PPNS

Daruj sobie swoje nieudolne złośliwości bo nie wnoszą one wiele do dyskusji. Jeżeli chciałbym utrzymywać Twój poziom dyskusji to odpisałbym Tobie teraz: szkoda, że jesteś na forum w ogóle bo nie rozumiesz ani jego idei, ani nie czytasz całej dyskusji a przede wszystkim uważasz, że wiesz lepiej co ktoś chciał napisać (patrz odpowiedź Pulasia o rozumieniu sensu jego wypowiedzi). Można ciągnąć taką dyskusję jak sobie życzysz. Tylko właśnie istnienie dyskusji na takim poziomie jest właśnie "zarzutem" "starych" do "młodych". Jeżeli przejrzysz uważnie dyskusje z lat poprzednich (zanim tacy jak Ty zaczeli się udzielać na forum) to dyskusje nie przekształcały się w takie jakie Ty chciałbyś prowadzić - czyli do nieczego nie prowadzące pyskówki pełne małych złośliwości. To tyle celem wyjaśnień. jeżeli chcesz to ciągnąć dalej to tylko na PW.
        To inaczej miało być, przyjaciele,
        To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
        Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
        Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
        Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
        Królowie banków, fabryk, hut
        Tym mocni są, że każdy kradnie
        Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• ppns
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.10
          • 1737

And69 napisał(a)

[..]to można sobie pomóc kijem [..]
          Hej And69 !
          Zaliczam sie juz do starszaków, więc skórę mam stwardniałą , a mięso łykowate ! . Dla mnie prosze przygotować grubszy kołek , abym karę chłosty dokładniej odczuł ! ( No chyba , ze się ożłopię piwa i i nim nasiaknę , to wtedy wystarczy zwykły kijek). Ewentualnie można zastosować zakucie w dyby .
          piwoppns@wp.pl

Comment

• And69
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.06
            • 1487

Z tymi dybami to dobra myśl ale wprowadził bym taką innowację że wcześniej nie pozwolił bym pić piwa a po zakuciu w dyby przed nosem postawił bym kufelek zimniutkiego piwka w oszronionym szkle . To by była dopiero tortura , każdy twardziel by zaraz pękł .

Comment

• cosnek
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2002.01
              • 110

Tak czytam sobie ten temat i powiem jedno.
              Na forum jestem od ponad roku i dzięki temu udało mi się powiększyć moją kolekcję. Nawiązałem wiele kontaktów (wirtualnych) i nigdy nie próbowałem na siłę powiększać ilość moich postów bo o niczym one nie świadczą. Częst sobię tu wchodzę i czytam różne ciekawostki i pierdoły przy piwku, niekiedy zabieram głos a niekiedy nie. Wiem, że jest tu bardzo duża grupa bardzo życzliwych i wspaniałych gości. Jesteśmy niby anonimowi, ale nasze profile świadczą o tym czy chcemy być znani w świecie forumowego piwa czy też nie.
              Ten temat jest teraz największą przepychanką ze wszystkich tematów, a założenie Art-a napewno było całkiem inne. Mam propozycję!!!!!
              ROBIMY TERAZ JEDNĄ WIELKĄ KRECHĘ, ZAPOMINAMY O WSZYSTKICH KŁÓTNIACH, ZWADACH I PRZEPYCHANKACH.
              NAPIJMY SIĘ ALBO I KONIEC ZŁYCH MINEK
              WIĘCEJ RADOŚCI I UŚMIECHU
              wafelki do wymiany
              wafelkipiwne.w.interia.pl

Comment

• marcopolok
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.10
                • 2334

Och to chyba nie będzie takie proste niestety

Nie chodzi mi o to że jestem na forum od ho ho ho ale o to że dzięki temu poznałem (osobiście) niesamowitą ilość osób które traktuję jak najlepszych przyjaciół bo dla mnie nimi są. I to cenię w forum najbardziej. Trochę mnie nie było nie pierwszy z resztą raz ale takiej posuchy nigdy nie było. Wiem że z większością tej grupy którą poznałem nie stracę kontaktu chyba że oni mnie odrzucą.
                Mimo że nie jestem tu od początku uznaję forum podobnie jak wielu innych seniorów (nielubiane ale prawdziwe słowo) za swoje dziecko.
                i tak jak inni brałem i chcę brać dalej udział w jego wychowywaniu i kształtowaniu charakteru. Zatem nie denerwujcie się młodzi stażem forumowicze gdy z naszych klawiatur sypią się czasami nawet zbyt ostre posty.

Każdy ma inny charakter i styl bycia jednak pamiętajcie że forum to MY

To nie jest jeden z wielu adresów www. To miejsce żyje ! i to dzięki nam. Nie pozwólmy aby stało się jarmarkiem gdzie przekupki nie odzywają się do siebie i nie zwracają uwagi gdy przechodnie podkradają owoce i rzucają skórkami w sprzedawców złorzecząc że niedobre.

Tak to ja sobie tłumaczę zamysł ART-a o tym temacie
                a komu się nie podoba to trudno, jego wola i ma do tego pełne prawo.
                bez brody...

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Och, Marco, to było wzruszające A ja myslę, że czas dać na luz z tym tematem. Ci, co będą chcieli, to podłapią o co chodzi, a inni niech sobie piszą, po prostu będą pozbawieni dodatkowych korzyści z forum płynących
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                  X