Chodzi mi mianowicie o giełdy.Praktycznie każda giełda jest robiona w więszkszych miastach.Albo sie słyszy że jest w Warszawie albo Kraków, pożniej z kolei to sam Śląsk.Ja pochodzę z Włocławka i jak narazie nie było żadnej giełdy w województwie Kujawsko-Pomorskim.Nie znam też żadnej osoby z tego województwa kto by się zajmował zbieraniem piwych gadzetów[oprócz Batorasa który zbiera kapsle].CZy może znacie jakieś osoby które chętne by były zrobienia takiej giełdy w tym województwie?
Giełda w województwie Kujawsko-Pomorskim [Czy coś będzie?]
Collapse
X
-
z tego co ja się orientuję to najbliżej Ciebie co roku w miejscowości CZŁUCHÓW w miesiącu lipcu odbywa się giełdaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pardon, nie najbliżej Ciebie lecz w rejonach zbliżonych do województwa przez Ciebie wymienionegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Cały problem z tobą polega na tym że jesteś niepełnoletni i nic by nie pomogły giełdy w woj. Kujawsko-Pomorskim . Jeśli nie było siły namówić ojca na wyjazd do Warszawy to to samo by było z wyjazdem np. do Bydgoszczy czy Torunia . Po prostu musisz poczekać jakiś czas albo bardziej molestować rodziców .
Comment
-
-
ouzo napisał(a)
[...]Powiedz to mu a nie mi .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Odp: Czy coś będzie?
ouzo napisał(a)
Chodzi mi mianowicie o giełdy.Praktycznie każda giełda jest robiona w więszkszych miastach.Albo sie słyszy że jest w Warszawie albo Kraków, pożniej z kolei to sam Śląsk.Ja pochodzę z Włocławka i jak narazie nie było żadnej giełdy w województwie Kujawsko-Pomorskim.Nie znam też żadnej osoby z tego województwa kto by się zajmował zbieraniem piwych gadzetów[oprócz Batorasa który zbiera kapsle].CZy może znacie jakieś osoby które chętne by były zrobienia takiej giełdy w tym województwie?
Comment
-
-
Odp: Odp: Czy coś będzie?
Marusia napisał(a)
[..], Wrocław duże miasto, a giełdy też niet [..]się zastanawiam, czy nie mogłabym czegoś w tym temacie zrobićpiwoppns@wp.pl
Comment
-
Comment