Melduję, że zgodnie z sugestią Mai (ha, czegoŚ się tu nauczyłem !), o 21:00 wzniosłem toast za pomyŚlnoŚć Browaru Stoutem ( by pasowało do mordki)
I URODZINY FORUM!!!
Collapse
X
-
a ja z żonką i ojcem wznieśliśmy w górę GrolschaWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
A ja piję za rocznicę forum dopiero dzisiaj. Cieszę się, że za nami wiele spotkań, a przed nami jeszcze więcej Nie tylko internetowych. A właściwie - piję głównie za te pozawirtualne
Właściwie to właśnie jestem na takim spotkaniu
Comment
-
-
Marusia napisal/a
Właściwie to właśnie jestem na takim spotkaniu
P.S. Dzisiaj też zastosowałem wkładkę piwną. Jeszcze raz zdrowie ARTa.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
slavoy napisal/a
Ale dziś po robocie mam zamiar sobie to odbić
Bar Wędkarski 2x Alhambra 1l. 2x Suwaslskie z kija 1xFull Light EB, 1x Brok Martin z kija, 1x Zlaty Hrad. Teraz sobie przeżywam pięknego kaca za zrowie ART'a hłe hłe.
Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
A ja oblewam każdy dzień istnienia Browaru.pl
CodziennieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Przecie piszę, że codziennie. Czyli przynajmniej jedno w ciągu dnia. Kolega sugeruje, że ja teraz, naraz? Całe 365? Chętnie, tylko obawiam się, że to nie jest wykonalne... finansowoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
to ja Ci kupię te 365 ale jak nie obalisz wszystkich sam w jeden dzień, to zwracasz koszty.
o ile będziesz jeszcze żyłWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
gul_gul napisal/a
Maryhh! Nie wyrzucaj butelek!!!
(ale to nie były te z porcelanką)Last edited by maryhh; 2002-02-08, 07:35.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Dzisiaj minął właśnie roczek od oficjalnego uruchomienia serwisu Browar w aktualnej samodzielnej formie. cieszę się że udało mi się z Twoją pomocą przetrwać ten czas bez szwanku i rozwijać serwis. mam nadzieję że Browar będzie dla Ciebie również w przyszłości tym miejscem w sieci gdzie możesz czuć się dobrze i nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem podobnych sobie ludzi o piwnych zainteresowaniach, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą.
Zapowiadane podsumowanie roczne jest jeszcze w produkcji i o ile nie doznam jakiejś awarii umysłowej to do końca dnia powinno się znaleźć w odpowiednim miejscu, o którym nie zapomnę tu poinformować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment