A ja piję za rocznicę forum dopiero dzisiaj. Cieszę się, że za nami wiele spotkań, a przed nami jeszcze więcej Nie tylko internetowych. A właściwie - piję głównie za te pozawirtualne
slavoy napisal/a Ale dziś po robocie mam zamiar sobie to odbić
No i sobie odbiłem
Bar Wędkarski 2x Alhambra 1l. 2x Suwaslskie z kija 1xFull Light EB, 1x Brok Martin z kija, 1x Zlaty Hrad. Teraz sobie przeżywam pięknego kaca za zrowie ART'a hłe hłe.
Przecie piszę, że codziennie. Czyli przynajmniej jedno w ciągu dnia. Kolega sugeruje, że ja teraz, naraz? Całe 365? Chętnie, tylko obawiam się, że to nie jest wykonalne... finansowo
Dzisiaj minął właśnie roczek od oficjalnego uruchomienia serwisu Browar w aktualnej samodzielnej formie. cieszę się że udało mi się z Twoją pomocą przetrwać ten czas bez szwanku i rozwijać serwis. mam nadzieję że Browar będzie dla Ciebie również w przyszłości tym miejscem w sieci gdzie możesz czuć się dobrze i nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem podobnych sobie ludzi o piwnych zainteresowaniach, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą.
Zapowiadane podsumowanie roczne jest jeszcze w produkcji i o ile nie doznam jakiejś awarii umysłowej to do końca dnia powinno się znaleźć w odpowiednim miejscu, o którym nie zapomnę tu poinformować.
Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej...
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Comment