Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
FCJP itd.
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2007-10-03, 09:21.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziMógłby Pan nieco bardziej przyłożyć się do ortografii i interpunkcji w swoich wypowiedziach? Przepraszam, że bez większych konkretów, ale obejrzałem jeden mecz i idę oglądać drugi.
Comment
-
-
Bynajmniej nie nudzi mi się, gdyby tak w istocie było, to powyższy cytat zawierałby dużo więcej czerwonego koloru - w pośpiechu wytknąłem cztery, a nie „1 czy 2 błędy”. Dla mnie dbałość o zasady pisowni i interpunkcji nie jest 'pierdołą' i proszę sobie wyobrazić, że nie od razu wytknąłem błędy, gdyż miałem ochotę uczynić to już wczoraj w temacie 'Okocim, Premium Pils'.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Mam do Ciebie taką prośbę -Nie czytaj moich postów,jeżeli tak Ci to potem siada na psyche.
A co do ortografii to zawsze staram się pisać poprawnie,ale czasem coś się wkrada mimo woli i nie robię tego celowo.
A moderatora proszę o usunięcie tej zbędnej polemiki .
Comment
-
-
Zanim moderator usunie wpisy, to niech Szakali dowie się, że tutaj staramy się pisać zgodnie z wszelkimi zasadami naszego języka. Dotyczy to także takiej drobnostki jak spacja po przecinku i kropce. Staramy się, co nie znaczy, że błędy są zakazane, za to mogą być bezwzględnie wytknięteLast edited by Pendragon; 2013-08-22, 18:57.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
hehe przecież ja dobrze o tym wiem,ale nie cierpię takiego wytykania,szczególnie złośliwego..."O pomylił się to trzeba go zbojkotować"dla mnie dziecinada .
Wchodzę na te forum,żeby pogadać o piwie a nie się denerwować...w moim odczuciu na tym forum nie panuje przyjemna atmosfera, i warto było by się nad tym zastanowić .
Comment
-
Comment