FCJP itd.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Czy inicjator wątku udziela się na naszym forum?

Ale zaszła też obraza, mowa tam o poziomie spod budki z piwem.
    Mało tego jeden użytkownik otwarcie przyznaje, że jest ZA
    Last edited by Maggyk; 2007-10-03, 09:21.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

No właśnie też zauważyłem.

Ale to prowokacja, ja jestem minoltowcem.

Comment

• arzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.06
        • 2814

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
        "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        Bractwo Piwne
        Skład Piwa
        Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Szakali
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2013.08
          • 572

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedzi
          Mógłby Pan nieco bardziej przyłożyć się do ortografii i interpunkcji w swoich wypowiedziach? Przepraszam, że bez większych konkretów, ale obejrzałem jeden mecz i idę oglądać drugi.
          Z całym szacunkiem,nie nudzi Ci się ? Myślisz,że jak piję piwo i to już nie pierwsze z kolei myślę o takich pierdołach ?Wkradły mi się 1 czy 2 błędy i od razu trzeba to wytykać ,ludzie proszę o rozsądek ^^

Comment

• Blackbeard
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2011.12
            • 209

Bynajmniej nie nudzi mi się, gdyby tak w istocie było, to powyższy cytat zawierałby dużo więcej czerwonego koloru - w pośpiechu wytknąłem cztery, a nie „1 czy 2 błędy”. Dla mnie dbałość o zasady pisowni i interpunkcji nie jest 'pierdołą' i proszę sobie wyobrazić, że nie od razu wytknąłem błędy, gdyż miałem ochotę uczynić to już wczoraj w temacie 'Okocim, Premium Pils'.
            Mors ultima linea rerum.

Comment

• Szakali
              • 2013.08
              • 572

Mam do Ciebie taką prośbę -Nie czytaj moich postów,jeżeli tak Ci to potem siada na psyche.
              A co do ortografii to zawsze staram się pisać poprawnie,ale czasem coś się wkrada mimo woli i nie robię tego celowo.
              A moderatora proszę o usunięcie tej zbędnej polemiki .

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Zanim moderator usunie wpisy, to niech Szakali dowie się, że tutaj staramy się pisać zgodnie z wszelkimi zasadami naszego języka. Dotyczy to także takiej drobnostki jak spacja po przecinku i kropce. Staramy się, co nie znaczy, że błędy są zakazane, za to mogą być bezwzględnie wytknięte
                Last edited by Pendragon; 2013-08-22, 18:57.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Szakali
                  • 2013.08
                  • 572

hehe przecież ja dobrze o tym wiem,ale nie cierpię takiego wytykania,szczególnie złośliwego..."O pomylił się to trzeba go zbojkotować"dla mnie dziecinada .
                  Wchodzę na te forum,żeby pogadać o piwie a nie się denerwować...w moim odczuciu na tym forum nie panuje przyjemna atmosfera, i warto było by się nad tym zastanowić .

Comment

Przetwarzanie...
                  X