Pilsner to je ono!
Obrazki piwne
Collapse
X
-
Ciekawy jest ten czwarty koktail i pita.
O jakimś rozwolnionku nie ma mowy...
Comment
-
-
Jak to czasem niewiele trzeba by uśmiać się do rozpuku. Kawał Żąlenąła (nie wiem czy to właściwa odmiana) - stary, ale jary. Załączam Obrazek nie śmieszny ale piwny.
Przy okazji uświadomiłem sobie, że Żąlenąła i mnie dzieli (w rejestracji) jeden numer a w postach ocean piwa.
Pozdrawiam
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
O, z taką odmianą jeszcze się nie spotkałem, a trochę tego było.
Dla tych którzy już nie chodzą do podstawówki przypominam, że deklinacja to odmiana przez przypadkiLast edited by Pinio74; 2003-11-07, 14:08.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Mianownik kto? żąleną co? lubi piwo
dopełniacz kogo? żąleną czego? to ja się pytam CZEGO?
celownik komu? mnie czemu? bo tak!
biernik kogo? żąleną co? kac męczy
narzędnik z kim? z żąleną z czym? z piwem
miejscownik o kim? o żąleną o czym? nie mam pomysłu, wybaczcie, ale muszę wreszcie zjeść śniadanie.
Comment
-
-
Dość późno jadasz śniadanie - każdy orze jak może.
Piwko z rana jak śmietana, nie jest to ranek dla Ciebie..., ale Inna sprawa, niewątpliwie ciekawa, skąd taka karkołomna ksywka? Zdradzę Ci swoją. Jak wpadnie mi w rękę kawałek tektury - muszę zrobić pudełko, nie mogę sie powstrzymać, to jest silniejsze ode mnie... Przed wielu laty znajomi tak mnie przezwali... i zostało.
PozdrawiamLast edited by Pudlarz; 2003-11-07, 16:44.
Comment
-
-
Wczoraj spałem tylko godzinę, więc musiałem sobie to odbić. Szczęście w nieszczęściu, żem bezrobotny.
Jeśli chodzi o ksywkę, to jest taki ciekawy temat, Skąd wasz nick, w którym część forumowiczów zdradziła etymologię swoich ksywek. Przy okazji, Art, mógłbyś przenieść ten wątek właśnie tam?
Śmieszne, Pudlarz bardziej skojarzył mi się z pudlem. Ja z kolei mam manię wystukiwania rytmów rękami lub nogami na wszelkich powierzchniach w zasięgu danej kończyny. Kiedy stoję sobie przy otwartej lodówce zastanawiając się, co zx niej wyciągnać, matkę trafia szlag.
Last edited by żąleną; 2003-11-07, 22:54.
Comment
-
Comment