Z okazji Walentynek wszystkim miłośniczkom pienistego napoju jak i tym które tylko tolerują pasję "gorszej połowy" wszystkiego naj,naj,naj.......
WALENTYNKI
Collapse
X
-
Krzysiu , a co ze mną ? Kto u nas jest gorszą połową , a kto miłośnikiem piwka, jeśli mógłbyś powiedzieć !!! Buziaczki dla Ciebie !!! -
Krzysiu , jak chcesz te buziaczki odebrać jutro , to ja nie wiem ,co na to powie Piotrek ??!!Comment
-
AŃĆKA napisał(a)
Krzysiu , jak chcesz te buziaczki odebrać jutro , to ja nie wiem ,co na to powie Piotrek ??!!
Piotrek będzie miał więc pełne usta piwa, więc ich nie otworzy żeby coś powiedziećWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Coraz gęściej od browarów robi się w regionie południowo-morawskim. Dubňany to kolejne niewielkie miasteczko, które w zeszłym roku dołączyło do piwnej czeskiej mapy.
Browar postanowiliśmy odwiedzić w Walentynki i na miejsce dotarliśmy tuż po godzinie 15.
Historia powstania...-
Channel: Czechy
2020-02-27, 07:30 -
-
wszystkim pięknym forumowiczkom z przesyłam piwne walentynki
-
Channel: Przy piwie
-
-
1. Dlaczego tak łatwo przyswajamy święta amerykańskie, nie mające nic wspólnego z naszą kulturą, a tak łatwo zapominamy o naszych własnych tradycjach?
2. Dlaczego w ten trend tak łatwo wpisały się nasze browary rzemieślnicze/kontraktowe. Nie mam nic przeciwko warzeniu piwa dyniowego,...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Wraz ze znajomymi chcemy zorganizować wyjazd do kilku czeskich browarów.
1.Radegast-zwiedzanie
2.Hukvaldy
3.Muzeum Tatry w Koprivnicy
4.Stramberk
Szukam chętnych aby zapełnić 16-to osobowego busa.Koszt busa przy pełnym obłożeniu 45 zł/osoba.Wyjazd z Raciborza...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2015-01-14, 10:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment