Terror palaczy!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Moim zdaniem nadinterpretujecie emocjonalną wypowiedź Jerzego. To nie życzenie śmierci. Jak dla mnie Jerzy w ten zbyt brutalny sposób chciał przypomnieć palaczom o tym, o czym zdają się zapominać.

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

Arcy, byc może, ale najwyższa pora, by Jerzy nauczył się odpowiednio dobierac słowa i wyrażac swoje myśli ....
      Last edited by Małażonka; 2008-07-01, 20:38.

Comment

• arcy
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
        Arcy, byc może, ale najwyższa pora, by Jerzy nauczył się odpowiednio dobierac słowa i wyrażac swoje myśli ....
        Masz rację, więcej dyplomancji nie zaszkodzi.

Comment

• piotry
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.08
          • 761

dokładnie - w europie ginie z powodu fajek ok 600 tys osób rocznie a z powodu biernego palenia ok 80 tyś (gdzieś to ostatnio przeczytałem - unija robiła badania albo coś takiego)

przyznam że sam często strofuję palaczy tak aby przypomniec im o zagrożeniach - o raku i innych takich, niektórych to nie rusza inni wyśmieją ale myśle ze w głębi duszy to chyba nie chcą umierać na raka i boją się tego, tylko nie mają siły aby zwalczyć ten nałóg

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
            Małgosiu, teraz to Ty mnie obrażasz...
            Nie igram z sytuacją, bo ta tragedia, podobnie jak większości forumowiczów, dotknęła mnie również.
            Nie taka była moja intencja, po prostu nie chcę byśmy łączyli wydarzenie ostatnich dni z tą dyskusją. Jeśli poczułaś się dotknięta, przepraszam.
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• mark33
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.04
              • 3283

Ja dałem rady i innym polecam rzucenie fajek. Znalazłem sobie bar w którym się nie pali i leją pyszne Brackie z kija za 3,20. W zeszłym roku było po 3,00. Klimat jest górsko-piwno-kolekcjonerski , właściciele bardzo sympatyczni bywają na giełdach.
              Adres Bielsko Biała ul. Łowiecka.
              Attached Files
              Last edited by mark33; 2008-07-01, 21:21.

Comment

• mark33
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2005.04
                • 3283

Jeszcze dwie foty, wszystkie dzisiejsze
                Attached Files

Comment

• mark33
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.04
                  • 3283

Jeszcze miejsce w którym można palić
                  Attached Files

Comment

• fidoangel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛
                    • 2005.07
                    • 3489

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
                    dokładnie - w europie ginie z powodu fajek ok 600 tys osób rocznie a z powodu biernego palenia ok 80 tyś (gdzieś to ostatnio przeczytałem - unija robiła badania albo coś takiego)
                    Wpływ palenia papierosów na zdrowie został tak samo dokładnie zbadany przez w/w i podobne instytucje jak wpływ dwutlenku węgla na efekt cieplarniany.

Dowody są ale tylko w naszej świadomości bo bombardowani co krok niesprawdzalnymi informacjami i straszeni zaczynamy w takie rzeczy wierzyć.
                    A handel emisjami co2 kwitnie w najlepsze.
                    Akcyza też pozwala najpierw tłuste brzuchy urzędasów napełnić i zaspokoić ich zachcianki a dopiero w następnej kolejności nakarmić głodne dzieci z rejonów totalnego bezrobocia.

Jest dookoła nas setki rzeczy,które nam szkodzą a przed którymi nie da się tak łatwo uciec jak przed dymem tytoniowym w knajpie lub na przystanku.

Zastanawiające jest jak normalny człowiek popada w jakieś obsesje i paranoje,zaczyna walczyć z całym światem i życzyć innym śmierci z tak błahego powodu.
                    Przykro mi takie rzeczy czytać .
                    I strraszno też...
                    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Tak dla rozluźnienia.Wyobrażacie sobie by w knajpie przy browarze w Czarnkowie zakazali palić Cały kwiat Czarnkowa by stamtąd uciekł i knajpa by splajtowała.Nie ma jak to wino na szklany w mordowni przy papierosku

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
                        Zastanawiające jest jak normalny człowiek popada w jakieś obsesje i paranoje,zaczyna walczyć z całym światem i życzyć innym śmierci z tak błahego powodu.
                        Nasikanie komuś do piwa to też błaha sprawa. Rozumiem, że jako normalny człowiek zniesiesz to ze spokojem i ze smakiem dopijesz?

Comment

• becik
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🍼🍼
                          • 2002.07
                          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                          Nasikanie komuś do piwa to też błaha sprawa.
                          allllle przykład
                          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Zły, owszem. Mocz jest mniej szkodliwy niż nikotyna i substancje smoliste.

Comment

• piotry
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2005.08
                              • 761

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                              Zły, owszem. Mocz jest mniej szkodliwy niż nikotyna i substancje smoliste.
                              mocz szkodliwy ??
                              mocz jest przez niektórych uwazany jako zdrowy - pija go codziennie rano !!

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

Urynista!
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X