Moim zdaniem nadinterpretujecie emocjonalną wypowiedź Jerzego. To nie życzenie śmierci. Jak dla mnie Jerzy w ten zbyt brutalny sposób chciał przypomnieć palaczom o tym, o czym zdają się zapominać.
Terror palaczy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziArcy, byc może, ale najwyższa pora, by Jerzy nauczył się odpowiednio dobierac słowa i wyrażac swoje myśli ....
Comment
-
-
dokładnie - w europie ginie z powodu fajek ok 600 tys osób rocznie a z powodu biernego palenia ok 80 tyś (gdzieś to ostatnio przeczytałem - unija robiła badania albo coś takiego)
przyznam że sam często strofuję palaczy tak aby przypomniec im o zagrożeniach - o raku i innych takich, niektórych to nie rusza inni wyśmieją ale myśle ze w głębi duszy to chyba nie chcą umierać na raka i boją się tego, tylko nie mają siły aby zwalczyć ten nałóg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziMałgosiu, teraz to Ty mnie obrażasz...
Nie igram z sytuacją, bo ta tragedia, podobnie jak większości forumowiczów, dotknęła mnie również.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzidokładnie - w europie ginie z powodu fajek ok 600 tys osób rocznie a z powodu biernego palenia ok 80 tyś (gdzieś to ostatnio przeczytałem - unija robiła badania albo coś takiego)
Dowody są ale tylko w naszej świadomości bo bombardowani co krok niesprawdzalnymi informacjami i straszeni zaczynamy w takie rzeczy wierzyć.
A handel emisjami co2 kwitnie w najlepsze.
Akcyza też pozwala najpierw tłuste brzuchy urzędasów napełnić i zaspokoić ich zachcianki a dopiero w następnej kolejności nakarmić głodne dzieci z rejonów totalnego bezrobocia.
Jest dookoła nas setki rzeczy,które nam szkodzą a przed którymi nie da się tak łatwo uciec jak przed dymem tytoniowym w knajpie lub na przystanku.
Zastanawiające jest jak normalny człowiek popada w jakieś obsesje i paranoje,zaczyna walczyć z całym światem i życzyć innym śmierci z tak błahego powodu.
Przykro mi takie rzeczy czytać .
I strraszno też..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Tak dla rozluźnienia.Wyobrażacie sobie by w knajpie przy browarze w Czarnkowie zakazali palić Cały kwiat Czarnkowa by stamtąd uciekł i knajpa by splajtowała.Nie ma jak to wino na szklany w mordowni przy papierosku
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziZastanawiające jest jak normalny człowiek popada w jakieś obsesje i paranoje,zaczyna walczyć z całym światem i życzyć innym śmierci z tak błahego powodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNasikanie komuś do piwa to też błaha sprawa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziZły, owszem. Mocz jest mniej szkodliwy niż nikotyna i substancje smoliste.
mocz jest przez niektórych uwazany jako zdrowy - pija go codziennie rano !!
Comment
-
-
Urynista!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment