Terror palaczy!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
    Masz prawo się nie zgodzić, co nie znaczy, że nie szkodzi - bo szkodzi. Ciekawi mnie ta dbałość o zdrowie w pubach tych niepalących, z jednej strony tak dbają o zdrowie, a z drugiej spożywają inne używki, cyt:"Etanol w szczególnym ujęciu jest środkiem odurzającym o działaniu narkotycznym."

Ciekawi mnie jak astmatycy sobie radzą z alkoholem pewnie świetnie, bo idzie do żył, a nie do płuc, prawda?
    Myśląc w ten sposób można dojść do wniosku ze samo życie jest jest szkodliwe - co byś nie robił kończy się zejściem śmiertelnym.
    No to może zacznę przechodzić przez jezdnię w miejscach niedozwolonych nie zwracając uwagi czy "coś jedzie" czy nie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2008-06-29, 22:47.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• jacer
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
      No to może zacznę przechodzić przez jezdnię w miejscach niedozwolonych nie zwracając uwagi czy "coś jedzie" czy nie.
      A to już twoja sprawa. Wiesz, że w Anglii nie dostaniesz mandatu gdy przejdziesz na czerwonym świetle? To jest Twoja prywatna sprawa czy chcesz zginąć, władzy nic do tego.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• adam16
        • 2001.02
        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
        A to już twoja sprawa. Wiesz, że w Anglii nie dostaniesz mandatu gdy przejdziesz na czerwonym świetle? To jest Twoja prywatna sprawa czy chcesz zginąć, władzy nic do tego.
        Dokładnie tak samo jak z pójściem do zadymionego lokalu.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• jacer
          • 2006.03
          • 9875

Dokładnie tak samo jak z pójściem do zadymionego lokalu.
          dokładnie, nikt cie nie zmusza.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson

Comment

• adam16
            • 2001.02
            • 9865

dokładnie, nikt cie nie zmusza.
            No to powiedz kto zmusza palaczy do palenia przy niepalących?
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz

Comment

• becik
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛
              • 2002.07
              • 14999

Myśląc w ten sposób można dojść do wniosku ze samo życie jest jest szkodliwe - co byś nie robił kończy się zejściem śmiertelnym.
              Pewnie, że jest szkodliwe, choćby przez to co jesz i pijesz, sama chemia i konserwanty.

Przechodź, to Twoja sprawa, Twój wybór, tak samo jak wybór niepalącego chodzącego do zadymionego lokalu. Nikt go do tego nie zmusza, nedługo będzie u nas tak jak na wyspach - zakaz palenia w lokalach, sądzisz, że będę tam wchodził i narzekał? Nie, będę chodzić tam gdzie mozna bedzie palić lub będę pić w domu.

Nikt nie zmusza, robią to z własnej, nieprzymuszonej chęci.
              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• piotry
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2005.08
                • 761

ciekawe jest to że przedsiębiorcy nie zauważaja, że ludzi niepalących jest więcej niż palących...
                mam nadzieje że dożyję czasów kiedy to mniejszości palace będą zmuszone szukać knajpy gdzie wypiją dobre piwo i "zakurzą"

swoją drogą dostałem ostatnio ulotkę z lokalami dla niepalących we wrocku, nie ma na niej prawie żadnej knajpy piwnej w której obowiązywałby całkowity zakaz palenia, az sie prosi o otworzenie takiego lokalu, jestem pewien że waliły by tam tłumy w koncu ok 70% dorosłych polakow nie pali

co do argumentów z jednej i drugiej strony "barykady" to wydaje mi się że palący nie zrozumieją niepalących i odwrotnie, to coś jak rozumienie kobiety przez facetów - kazda strona ma inne wymagania i zachowania, różnicy jest jednak taka, że płci łaczy seks a palaczy i normalnych ludzi nic nie łączy

pozdrawiam
                wszystkich palaczy i normalnych (specjalnie użyłem tego okreslenia - palacze są nienormalni :P )
                Ostatnia zmiana dokonana przez piotry; 2008-06-30, 10:23. Powód: literówki

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                  Nikt nie zmusza, robią to z własnej, nieprzymuszonej chęci.
                  Czyli nie znaczenia świadomość, że szkodzi taki palacz innym. OK - to tylko kwestia wyboru.
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Comment

• becik
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2002.07
                    • 14999

Czyli nie znaczenia świadomość, że szkodzi taki palacz innym. OK - to tylko kwestia wyboru.
                    taką świadomość miałem do czasu przeczytania życzeń Jerzego, teraz mi to wisi
                    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• jacer
                      • 2006.03
                      • 9875

Od jutra wchodzi w życie zakaz palenia w knajpach w NL.
                      Milicki Browar Rynkowy
                      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2

Comment

• lzkamil
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 3611

Becik, uważam że Jerzy nie wyraził się ładnie ale nie życzył nikomu śmierci, tylko napisał o truciu się samemu bez trucia otoczenia. Zagalopował się, ale nie wyciągajmy takich daleko idących wniosków
                        Lepszy jabol pod okapem
                        niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• lzkamil
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.01
                          • 3611

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedzi
                          Becik, uważam że Jerzy nie wyraził się ładnie ale nie życzył nikomu śmierci, tylko napisał o truciu się samemu bez trucia otoczenia. Zagalopował się, ale nie wyciągajmy takich daleko idących wniosków

Od jutra wchodzi w życie zakaz palenia w knajpach w NL.
                          Wiem, nareszcie nie będę musiał prać wszystkich ciuchów po każdej wizycie w knajpce. I może trochę wzrośnie tolerancja mojej lepszej połówki na moje piwne wypady bo już nie będę capić po powrocie
                          Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2008-06-30, 18:48.
                          Lepszy jabol pod okapem
                          niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• Qboland
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2006.04
                            • 242

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedzi
                            Jak ja potrafiłem rzucić to świństwo (po 20 latach) to każdy może!
                            Marek
                            Jak ja mogę jarać 30 lat to każdy może, pod warunkiem, że żyje więcej jak 30 lat.

Comment

• Qboland
                              • 2006.04
                              • 242

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                              Na papierze,w rzeczywistości nikt tego nie przestrzega
                              Kłamiesz.

Comment

• Qboland
                                • 2006.04
                                • 242

No to powiedz kto zmusza niepalących do niepalenia przy palących?

Comment

Przetwarzanie...
                                X