Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Wojsko brrrrrrr
Collapse
X
-
Ja tam źle wojska nie wspominam.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZa parawanem z panem doktorem zawsze jest sympatycznieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja w styczniu po 27 latach w mundurze stanąłem na komisji.
I dowiedziałem się, że mam kategorie D i N i jestem inwalidą 3 grupy w związku ze służbą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
W wojsku najważniejsze jest wcześnie rano a co to nie istotne, wozy bojowe mają być odmalowane, opony wypastowane ale jeździć nie koniecznie muszą. Na śniadanie 2 kromki chleba i puszka rybek na 2 żołnierzy i suchary do woli tak było. W nocy chodziło się chleb kraść
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziW wojsku najważniejsze jest wcześnie rano a co to nie istotne, wozy bojowe mają być odmalowane, opony wypastowane ale jeździć nie koniecznie muszą. Na śniadanie 2 kromki chleba i puszka rybek na 2 żołnierzy i suchary do woli tak było. W nocy chodziło się chleb kraść
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziw wojsku było super Żagań 89-01
Co do syfu ,to jak najdalej od tego skurw...
Wejście do byłej jednostki,fajnie ,że to dziadostwo zlikwidowali
Drugie drzwi po prawej to wejście na moją byłą kompanię łączności,która mieściła się na pierwszym piętrze.Last edited by Pogoniarz; 2008-03-11, 09:46.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi... Żary,Żagań,Gubin to tzw. Trójkąt Bermudzki.
.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment