Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Wojsko brrrrrrr
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi... Żary,Żagań,Gubin to tzw. Trójkąt Bermudzki.
.Last edited by anteks; 2008-03-11, 10:20.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziw wojsku było super Żagań 89-01- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi12 lat ... musiało Ci się spodobać
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziHe ,he no fakt, pewnie tyle dosługi było za liczne ancleMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzihe EDI z rana jak śmietana tylko się klawisze mylą , szedłem do wojska na 2 lata ale skrócili do 1,5
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi[ATTACH]29400[/ATTACH]
Dzisiejsze pozostałości po JW 3761 , czyli po 12 Pułku Zmechanizowanym im.Marszałka Józefa Piłsudskiego znanym potocznie jako "Cyrk "
Dzięki Weście mogliśmy tam dziś być .Fajnie było być wyluzowanym Część budynków zaadoptowała jakaś wyższa szkoła
Oprócz Noteckiego piłem też piwo Rajskie ,(było w kantynie jeden dzień).Pamiętacie z jakiego to było browaru...?Przewidziana jest nagroda - bilet do jednostki w Pierdziszewie Dolnym
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja tam na jedzonko nie narzekałem w armii. A i na ówczesnym EB brzuszek pasłemLast edited by adam16; 2008-03-12, 19:10.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJa tam na jedzonko nie narzekałem w armii. A i na ówczesnym EB brzuszek pasłem
Czemu nie wchodzi mi fotka?Last edited by adam16; 2008-03-12, 19:12.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJa tam na jedzonko nie narzekałem w armii. A i na ówczesnym EB brzuszek pasłem
Po przenosinach ze Świecia do Wałcza miałem sporadycznie możliwość picia piwa w tym mieście,ale jak się udało,to oczywiście piłlem Noteckie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziCzemu nie wchodzi mi fotka?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziZepsułeśBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment