Sklep ten mieści się paręset metrów od Starego Browaru
Wojsko brrrrrrr
Collapse
X
-
Tato! Zrób żeby słoniki biegały.- Ależ syneczku! Słoniki są już zmęczone...- Tatusiu. Błagam zrób tak, żeby słoniki biegały.- Syneczku, ale słoniki są naprawdę bardzo zmęczone. Przecież cały dzień biegały na twoją prośbę.- Tatusiu, ale to już ostatni raz....- No dobrze, ale naprawdę ostatni, bo słoniki padną. Kooooooooooompaniaaaaa! Maski włóż! Trzy rundki dookoła placu manewrowegoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Odwołanko wysłane do Komendanta WKU i czekam na odpowiedź.Mam nadzieję,że dostanę niedługo wezwanie na komisję lekarską.Pierwsza komisja była rewelacyjna ,zero badania tylko na wagę i pomiar wzrostu ,efekt rzecz jasna A1.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wczoraj dostałem odpowiedź,mam się zgłosić w ciągu siedmiu dni na WKU.Komisja jak widać tuż ,tuż Bez specjalnego starania się,kategorię powinni mi obniżyć do D.
Mam nadzieję,że to będzie już koniec przygody z MON-em
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMam nadzieję,że to będzie już koniec przygody z MON-em
Chociaż właściwie ja już też prawie nie MON.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTo co ze mną już też nie pogadasz?
Chociaż właściwie ja już też prawie nie MON.
Jutro walę na komisję lekarską,mieści się w budynku tak lubianej przeze mnie Żandarmerii ,oj lubianej
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz(...)
Jutro walę na komisję lekarską,mieści się w budynku tak lubianej przeze mnie Żandarmerii ,oj lubianej
Jeśli dobrze pamiętam to jednego żandarma bardzo polubiałeś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKogo to ja z Żandarmerii polubiłem...czyżby "Kogoś" z Lęborka...?
Comment
-
-
D...nie Komisja.Badania mam mieć aktualne,wypis ze szpitala oryginalny i w ogóle dlaczego tak późno do nich przychodzę.Co ciekawsze ,jak przyniosę wszelakie wyniki-nawet nie raczyli rzec co jest faktycznie potrzebne ,to ichni lekarz i tak będzie je weryfikował i może podważyć wiarygodność- paranoja.Jak nie wierzą,to niech mnie od razu przebada ich lekarz,przecież to takie proste
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak nie wierzą,to niech mnie od razu przebada ich lekarz,przecież to takie prosteWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Krzysiu, tym swoim rocznicowym tematem przypomniał mi że dwa dni temu minęło równo 13 lat od czasu rozpoczęcia mojej wojskowej przygody. Ech - to były beztroskie czasy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment