Kurde jak to wykasować -help
i tak dzisiaj mijają 2 lata...
Collapse
X
-
A ja ostatnio tak jestem zabiegany,że zapomniałem o tym,że 1 lutego minęły moje trzy latka z Wami -prawdą jest,że niezbyt często się udzielam,ale miło było spędzić tyle czasu w tak Zacnym Gronie.
Oby tych lat było jak najwięcej.Tego życzę Browarowi,Browarowiczom no i oczywiście sobie.Wasze
Comment
-
-
O kurczeblade!!!!
A ja przegapiłam swoją piątą rocznicę pobytu na forum, która minęła 5 lutego..... jak ten czas leci, emerytura tuz tuż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO kurczeblade!!!!
A ja przegapiłam swoją piątą rocznicę pobytu na forum, która minęła 5 lutego..... jak ten czas leci, emerytura tuz tużBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No, Tobie do piątki też niewiele brakuje
Comment
-
-
TRZY LATA !!!
Z uwagi na to, iż jutro mam dużo spraw na głowie (pogrzeb) pragnę zauważyć, iż jutro mija mi równe 3 lata na tym wspaniałym forum, tak wiem, połowa mnie już nie pamięta, bo ostatnio, ( za co bije się w pierś) rzadko bywam i mało się udzielam, (ale mam dużo innych też równie ważnych spraw na głowie) i dla tego nie mogę z Wami tak często dyskutować jak kiedyś wybaczcie, Wasze zdrowie i moje za te TRZY lata z WAMI
Comment
-
-
aż 3 lata ?
No właśnie... Popatrzyłem, poszukałem..., oniemiałem i stwierdziłem, że już trzeci roczek na Browarze.biz minął
Comment
-
-
Kurde,mnie niedługo piątka stuknieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Młodziaki...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
5 lat
Właśnie się zorientowałem, że wczoraj minęło 5 lat odkąd się na forum zarejestrowałem"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment