czy to norma, że spośród 5664 osób zarejsetrowanych w browarze tylko jakieś 60-70 się udziela. m.im. patrz ankiety! czasem mam wrażenie, ze rozmawiają te same osoby.
ankiety
Collapse
X
-
Norma - niestety.
Podobnie jest w innych miejscach, nie tylko sieci. Dużo osób woli posłuchać, popatrzeć - jeśli coś jest uzależnione od wcześniejszej rejestracji - rejestrują się. Jednak przede wszystkim trzymają się "jedenastego przykazania" - Nie wychylaj się.
-
-
Odp: ankiety
e-prezes napisał(a)
...czasem mam wrażenie, ze rozmawiają te same osoby.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: Odp: ankiety
adam16 napisał(a)
Trochę się boję momentu kiedy wszyscy zaczęli by gadać. Toż przez to nie dało by się przebrnąć
Co do ankiet to nie sądzę, żeby brał w nich udział ktokolwiek z wielkiej masy milczków forumowych.
Tak, to prawda, tu cały czas gadają ze sobą te same osoby, ja wiem, czy to źle?
Comment
-
-
Odp: ankiety
e-prezes napisał(a)
czy to norma, że spośród 5664 osób zarejsetrowanych w browarze tylko jakieś 60-70 się udziela.
a ponad 5000 nie napisało nic. Miejmy nadzieję że chociaż czytają.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesczy to norma, że spośród 5664 osób zarejsetrowanych w browarze tylko jakieś 60-70 się udziela. m.im. patrz ankiety! czasem mam wrażenie, ze rozmawiają te same osoby.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djotDużo osób woli posłuchać, popatrzeć
Taką osobą od roku jestem Ja, bo niekiedy jest tak, że tutaj na forum szybciej się czegoś dowiem co słychać u nas w firmie ;-]
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Wicie rozumicie. Nie każdemu udziela się wodolejstwo, jak niektórym starszym
forumowiczom na niektóre tematy, nie całkowicie zrozumiałe dla reszty bo
np. nie byli na jakiejś imprezie, giełdzie, spotkaniu. (ło matko ile tu nie)
Można wtedy palnąć jakieś głupstwo i narazić się na wyśmianie przez starszyznę
plemienną. A tak jest się bezpiecznym – milcząc.
Ja mimo wszystko czasem lubię coś tam napisaćZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment