Kolega Tumry zaoferował pomoc dwa dni temu, nie zdążyłem się z nią zapoznać, dotychczas jak rozmawiałem z różnymi firmami o ilościach w okolicy 100-200 sztuk (czegokolwiek) to niemal natychmiast odkładano słuchawkę. rozumiecie - jest w końcu recesja.
IDENTYFIKACJA FORUMOWICZÓW
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A jaka jest jakość i trwałość wprasowanek?
Może Art by rozesłał wzór nadruku na koszulce a każdy już własnym przemysłem by się starał o koszulkę dla siebie. I wówczas forumowicz sam może wzbogacić bazowy plik otrzymany od Arta o własne dodatki: nick, ulubione piwo czy rodzaj kolekcjonowanych birofilii. Wówczas koszulki byłyby z jednej stajni ale przecież każda inna.
Comment
-
-
Odp: IDENTYFIKACJA FORUMOWICZÓW
cosnek napisał(a)
Starzy „działacze” nie mają z tym problemu, ale jest tu całkiem spora grupa nowych zapaleńców, którzy zaczynają intensywnie działać.
bez brody...
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Ale przecież można dać koszulkę do zakładu, który robi nadruki na koszulkach. Koszt takiego nadruku to nie więcej, niż kilkanaście złotych. Przynosi się im dyskietkę z plikiem graficznym i lu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
a z resztą idź do firmy i powiedz że chcesz 1 koszulkę to zobaczysz reakcję
kilkanaście złotych owszem jak zamówisz 1000 jednakowych
Fakt, będzie nietrwałe, ale na początek starczy. W końcu mamy recesję.
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Pieczarku, trochę by cię to szarpło
Może by i mnie trochę "szarpło" ale każda koszulka byłaby podobna ale nie taka sama.
Comment
-
-
Prasowankę uważam za wyrzucenie w błoto pieniędzy bo lepiej by było je w tym wypadku wydać na puszke piwa.
Krzysiu! z całym szacunkiem, ale rok temu miałem możliwość sam stanąć przy karuzeli i nadrukować koszulek. Propozycja została złożona jednakże dostałem szlaban od ART-a i tylebez brody...
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Kolejny temat, w którym wszyscy zgłaszają jedynie słuszne pomysły, a nikt się nie kwapi do roboty.
Comment
-
-
Jakieś dwa - trzy lata temu w mojej firmie była organizowana impreza dla dzieci. Z tej okazji wszystkie dzieci dostały (i kilkoro dorosłych kupiło sobie) koszulki z okazjonalnym nadrukiem. Koszulka kosztowała 7-8 zł (w tym koszt nadruku ok. 3-4 zł). Cena zależała chyba od ilości kolorów. Nadruk był dość trwały - moje dzieci często chodziły w tych koszulkach. Koszulek było kilkadziesiąt (40-50).
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
W tej sytuacji moja propozycja znakowania juniorów rozżarzonym żelazem
wychodzi zdecydowanie najtaniej, więc nie rozumiem, dlaczego została zarzucona.
Jakby co, mogę zasponsorować zestaw literek.
SKWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment