Niektórych wręcz przeciwnie - zapuszczają sobie óżne rzeczy
IDENTYFIKACJA FORUMOWICZÓW
Collapse
X
-
StaryKocur napisał(a)
Niektórych wręcz przeciwnie - zapuszczają sobie óżne rzeczywww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
To też jest sposób. Np. miesiąc przed giełdą wszyscy forumowicze zapuszczają bujne bokobrody czy brody ala Art ( też trzeba prosić o zgodę na wykorzystanie? ) i farbują je na jakiś ustalony kolor. Ew golenie głowy na łyso, sądze że będzie to zawsze jakiś znak rozpoznawczy. I do tego jak tanio, i jeszcze mniej bolesne niż wypalanie żelazem
Comment
-
-
Marusia z brodą?????
co prawda jej we wszystkim ładnie, ale......
za mało piwo - nie mogę sobie tego wyobrazićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Żą można zidentyfikować po osobliwej diecie. poza piwem spożywa cuda, których nikt inny do ust nie bierzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Hm hm, jakoś żadna z wyżej wymienionych propozycji specjalnie mnie nie jara....www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Do Czcigodnego Admina
Adminie Czcigodny lub inni Dobrzy Ludzie!
Oglądając posty zauważyłem taki gdzie Marusia wspomniała o kuflach Browaru. Czy mogę jakieś szcegóły. Czy można taki gdzieś zdobyć i jak.
Jestem tu nieco nowy i trochę się gubię.
PozdrawiamPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Kamyczek wyprodukował nam dwie sztuki identyfikatorów. Metodą "zrób to sam".
Comment
-
-
Trzeba delikatnie pogonić Art'a Może uda mu się cos wymyśleć.
Comment
-
Comment