Wasze pierwsze wypite piwo
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Kontynuacja wątku Czechy, Chlum, Chlum 8, Horácký minipivovar
W związku z tym, że browar działa dalej, tylko pod innym adresem bardzo proszę o jego zmianę w tytule wątku, lub przeniesienie opisu i założenie nowego tematu.
Obecny adres browaru to: Pávovská 3106/19 Jihlava.
...-
Channel: Czechy
-
-
09.03.2019 - Multi-Tap Dom Piwa Poznań.
Zapraszamy na Pierwsze Spotkanie Wielkopolskich Kapslarzy. Miejsce spotkania to Multi - Tap Dom Piwa w Poznaniu , ul. Mokra 2 (w godz. 16.oo do ???)
Każda przybyła osoba otrzyma okolicznościowy kapsel
http://freshmag.pl/miejsca... - Loading...
- Koniec listy.
Comment