U mnie skończyło się ostatecznie na trzech pączkach. Tyle słodkiego to dla mnie za dużo. Ale i tak pączki przeważyły nad piwem, którego było ledwie jedno. Ale wystarczy.
Tłusty Czwartek
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Skończyło się na czterech pączkach (trzy w pracy, jeden w domu )
A teraz raczę się pysznym piwem Burara i dobrze mi z tymbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
u mnie na razie marny remis Piwko-Pączki: 0:0 ale cos tak myślę że piwo wygra- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironSkończyło się na czterech pączkach (trzy w pracy, jeden w domu )
A teraz raczę się pysznym piwem Burara i dobrze mi z tym
U mnie remis Paczki : piwo - 4:2
Wynalazłem w sklepie Zamkowe ze starą, żółtą etykietą. Niezły rarytasPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
U mnie Piwo 0 : Pączki 4, niestety z powodu pobytu Miłki na imprezie firmowej zamiast pić piwo usypiałem Igorka.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
u mnie jak juz mowilem paczkow zero bo brak dostepnosci... wieczorem po sromotnie przegranym meczu za to poszlismy zalac robaka, 4 piwka poszlyLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment