U mnie na razie słabiutko - 4 pączki. Na usprawiedliwienie dodam, że objadłem się też kanapkami z jajejm i majonezową sałatką. Żołądek krzyczy - piwka na trawienie, piwka. A do końca pracy jeszcze daleko.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A ja mam niestety ten sam problem od 3 lat, gdzie na tej wyspie znajde paczka? Piwka tez na razie zero, pozno wieczorem moja druzyna Chemical Brothers gra mecz w ktorym musze dzielnie bronic bramki, moze potem jakies czujne piwko. Za to jutro
A ja mam niestety ten sam problem od 3 lat, gdzie na tej wyspie znajde paczka? Piwka tez na razie zero, pozno wieczorem moja druzyna Chemical Brothers gra mecz w ktorym musze dzielnie bronic bramki, moze potem jakies czujne piwko. Za to jutro
Poczekaj na "Pancake Tuesday" do przyszłego wtorku. Też są bardzo smaczne te naleśniczki z masłem, cukrem i sokiem z cytryny.
Piwko -pączki 3:0 (ciut ,nie walkower ).Rok temu ,też nie zjadłem. Wczoraj w pracy z kolegą zjedliśmy czekoladę i sporo cukierków i starcza mi, to na trochę. Nie jestem jakiś taki tradycjonalny... ,ale to nieważne...
Dzisiaj niestety musiałem się raczyć tylko jednym skapciałym pączkiem zakupionym w pracy. Był średniej jakości ale przynajmniej nie musiałem stać w kolejce.
Niestety tylko 6 sztuk.Chyba skocze na dół do nocnego po kilka paczków
A na deser czeka Porter Łódzki.Dzisiejszy nabytek i to w rewelacyjnej cenie 1.80.Ups miało byc o pączkach
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment