Ja poprzestałem na czterech pączkach i dwóch chrustach (faworkach). Jedno piwo na koniec dnia
Tłusty Czwartek
Collapse
X
-
Wczorajszy wynik to 9:1 dla pączków + troche faworków . Chciałem dociągnąć do 10 ale jakoś mi się później odechciało choć zważywszy, że pierwszego pączka zjadłem o godzinie 17 to i tak nieźle.
PS : dzisiaj była dogrywka i zjadłem 2 pączki, które zostały z wczoraj.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
To ja ciut wyżej: 10-1 dla pączków (i jeszcze potem 10 naleśników, choć to niezbyt tłustoczwartkowe danie - chociaż też na tłuszczu smażone i z powidłami wewnątrz...). Nie planowałem zjeść dychy, a co najgorsze - jakoś niespecjalnie mi smakowały, więc szukałem smaczniejszych...
Natomiast dziś albo jutro (jutro będzie łatwiej, bo już od 6:00 ) piwo wygra w rewanżu conajmniej 9-0 i awansuje do następnej rundy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
W dniu wczorajszym drużyna pączków pokonała piwną drużynę 4:1.
Pączkom kibicowały faworki w bliżej nie zidentyfikowanej ilościZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Cztery pączki i jedno piwko na podsumowanie dnia."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyCztery pączki i jedno piwko na podsumowanie dnia.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Ja mam pączków już dość ,nie zjem więcej(chyba że mi przejdzie) zjadłem 4 pączki z piekarni i chyba z 10 domowej roboty(mamusia zrobiła)Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernusArzy byłeś na tym samym meczu co ja?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
8:2 dla pączków, w tym 5 zwykłych i 3 z ajerkoniakiem. Aby pączki lepiej "wchodziły" to popiłem je pysznym piwkiem-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąJak co roku dziwi mnie i szokuje połączenie pączków z piwem.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment