U mnie w biurze zatrzęsienie pączków i faworków aż z dwóch województw. Ja zjadłem jakieś 5 sztuk tych pierwszych i parę tych drugich. Ale atrakcją dnia jest nowy pies biurowy. Nazwałem go Bruno.
SK
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Dzisiaj rano 4 , a ok. 13 , po odebraniu samochodu z serwisu , kolejne 4. Druga tura nie dla tradycji , ale by sobie poprawić humor po zubożeniu kiesy.
Ja na razie skosztowałem 6 pączków, a piwka i to dwa razy więcej będą w weekend, gdyż idę na dwie duże imprezy.
Swoją drogą ciekawa sprawa, dziś jeździłem po całym mieście szukając jakiś ciekawych piw, po drodze wstąpiłem do zaufanej cukierni po pączki, a okazało się że obok jest spożywczy z dużą ilością piwek.
Kupiłem tam Broka Sambora Export w bardzo ładnej zielonej butelce za jedyne dwa złote.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
a ja nawet nie liczylem, ale bylo ich kilkanaście a do tego tabliczka czekolady i 3 piwa............... ale mnie o 6 rano pogoniło do kibla, siedzialem około godziny, to nie bylo miłe doswiadczenie i chrzanie taką tradycje, przez najbliższe 2 lata żadnych pączków.......
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
Sprzedam zbiór etykiet stare byłe ZSRR - Rosja i inne republiki, Europa, Azja.
425 sztuk i 10 sztuk napoje produkowane w browarach. Etykiety 20-to letnie i starsze.
Nowe, nie klejone, każda inna, różne odmiany, kolory, przesunięcia.
Pokazana jest część zbioru.
Propozycje...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment