Ja powiem tylko tyle.W najbliższej okolicy Krakowa stadion z podgrzewaną płytą jest w............Ostrawie i Ołomuńcu.Jednym słowem WSTYD .A na dodatek powiem tyle ,że takiej płyty nie ma w CAŁEJ POLSCE.I to jest jeszcze większy WSTYD
Wisła-Lazio 27.II.2003 - mecz przy zielonym stoliku
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Ostatnie informacje na temat ewentualnego stadionu (jeśli nie uda się doprowadzić stadionu Wisły do takiego stanu aby odpowiadał UEFA) to : Płock (murawa niepodgrzewana), Praga, Wiedeń.
Nie wiem czemu, ale mam nieodparte wrażenie, że mecz odbędzie się w Austrii. Wisła jako gospodarz zagra na wyjeździe...pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Burdel burdelem ale spójrzmy obiektywnie na tą sprawę. Jeżeli Lokomotiv może grać u siebie z Milanem, a ich murawa nie jest podgrzewana i jest jeszcze w gorszym stanie niż ta w Krakowie to Panowie o czym my tu dyskutujemy?? UEFA po prostu dostała pieniądze od Lazio i ustalili między sobą jak to wszystko ma przebiegać. Martwię się teraz czy Wisła będzie miała jak się przygotować do rewanżu
A już największym dupkiem okazał się prezes PZPN, Pan L. Zamiast się wstawić za Wisłą to wolał lizać tyłki delegatów. Wiadomo o co chodzi panu Listkiewiczowi, liczy na jakieś intratne stanowisko którego nie udało mu się obsadzić kilka miesięcy temu.
Cupiał najpierw chce przebudować trybuny i może jak skończy się ten proces to weźmie się za murawę.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Burdel burdelem ale spójrzmy obiektywnie na tą sprawę. Jeżeli Lokomotiv może grać u siebie z Milanem, a ich murawa nie jest podgrzewana i jest jeszcze w gorszym stanie niż ta w Krakowie to Panowie o czym my tu dyskutujemy?? UEFA po prostu dostała pieniądze od Lazio i ustalili między sobą jak to wszystko ma przebiegać. Martwię się teraz czy Wisła będzie miała jak się przygotować do rewanżu
A już największym dupkiem okazał się prezes PZPN, Pan L. Zamiast się wstawić za Wisłą to wolał lizać tyłki delegatów. Wiadomo o co chodzi panu Listkiewiczowi, liczy na jakieś intratne stanowisko którego nie udało mu się obsadzić kilka miesięcy temu.
Cupiał najpierw chce przebudować trybuny i może jak skończy się ten proces to weźmie się za murawę.
Comment
-
-
Żaba, gdy nie potrafi pływać, to mówi że woda jest za rzadka.
Lazio, gdy nie potrafi grać, to mówi, że boisko jest zmrożone.
Włosi byli pewni zwycięstwa u siebie, tymczasem dostali lanie. Bo remis na własnym boisku faktycznie jest laniem. Bali się, żeby u nas nie dostać jeszcze większych batów, więc wykombinowali stan boiska.
Z drugiej jednak strony to rzeczywiście kompromitacja, żeby drużyna tej klasy nie miała porządnego stadionu.
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Widocznie już zmienili plany ,ponieważ już w lecie mają zmieniać murawę i montować ogrzewanie .
No i dobrze, przynajmniej szybko się uporają z murawą i będzie można grać w zimie a trybuny na razie spełniają wymogi UEFA więc można zaczekać no chyba ze prace będą trwały równocześnie.
Comment
-
-
Ja tam za Wisłą nie przepadam,ale wiem czemu nie lubię Legii
A tak ogólnie to te forum zaczyna schodzić na psy dzięki takim jak ty.Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2003-03-02, 02:19.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
[QUOTE]baklazanek napisał(a)
UEFA po prostu dostała pieniądze od Lazio i ustalili między sobą jak to wszystko ma przebiegać.
Nie chciałbym nikogo urazić, ale nieźle by było choć trochę się znać na temacie bo inaczej wypisuje się zwykłe bzdury. Gdyby wszyscy krytycy mogli mi wytłumaczyć na czym polega to oszustwo perfidnych Włochów??? Że nie chcieli grać na twardym klepisku? To przecież super dla Wisły bo do zdrowia wróci Żurawski.
Comment
-
-
[QUOTE]elwood napisał(a)
baklazanek napisał(a)
UEFA po prostu dostała pieniądze od Lazio i ustalili między sobą jak to wszystko ma przebiegać.
Nie chciałbym nikogo urazić, ale nieźle by było choć trochę się znać na temacie bo inaczej wypisuje się zwykłe bzdury. Gdyby wszyscy krytycy mogli mi wytłumaczyć na czym polega to oszustwo perfidnych Włochów??? Że nie chcieli grać na twardym klepisku? To przecież super dla Wisły bo do zdrowia wróci Żurawski.
Super?? Ty chyba nie wiesz co piszesz. Zacznę od tego że Żurawski miał szanse wystąpić w czwartek a teraz nawet nie trenuje!! Po drugie Kasperczak tak przygotował drużynę żeby była gotowa na czwartek. Wszystko było ułożone pod ten termin. A teraz znowu ma jechać z Wisłą do Francji bądź Holandii?? Gdzie ma się przygotowywać do rewanżu? Pod namiotem?
Dobre jest chyba tylko to że zawodnicy w końcu są znowu z rodzinami.
Comment
-
-
Wydaje mi się, że ten cały "cyrk", związany z tym meczem skończy się jednak na stadionie Wisły . Widać, że działacze wzieli się ostro do roboty. A z drugiej strony to trochę wstyd, że nie ma u nas boiska spełniającego europejskie standardy.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
A tak ogólnie to te forum zaczyna schodzić na psy dzięki takim jak ty.
Ale i tak uważam że z takimi postami to powinneś trafić na www.kibice.pl a nie na te forum.Ja twojej Legii też nie toleruję.Ale nie nabijam się z niej,ani nie szydze.Bo uważam że te forum nie jest od tego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Przyznaję że użyłem trochę za ostrych słów.Przepraszam
Ale i tak uważam że z takimi postami to powinneś trafić na www.kibice.pl a nie na te forum.Ja twojej Legii też nie toleruję.Ale nie nabijam się z niej,ani nie szydze.Bo uważam że te forum nie jest od tego.
Zgadzam się z tobą, ja kibicuje Legii ale o nie powód żeby najeżdżać na inne kluby. Ale skończmy już z tym i szykujmy piwko na środę
Elwood przecież już pisałem że pod namiotem chyba nie będą trenowali.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
[url]www.kibice.pl[/url
Na trybunach reprezentacyjnych stadionów coraz więcej było tzw. 'zwykłych ludzi' poubieranych w narodowe trykoty. Jeśli do tego dodać absurdalne PZPN-owskie zarządzenie odnośnie zakazu wnoszenia barw klubowych, to chyba nikogo nie zdziwiło, iż na trybunach zrobiło się biało-czerwono. Atmosfera z meczu na mecz stawała się coraz bardziej piknikowa, kokosy zaczęli zbijać sprzedawcy szalików, czapeczek, koszulek, trąbek, piszczałek i cholera wie czego jeszcze. Nagle stadionowa większość (niestety nie byli już nią fanatycy) zapomniała o przekrętach PZPN-owskich działaczy. Normalnym zjawiskiem stawał się nigeryjski 'Polak'-Olisadebe, nikomu nie przeszkadzała jego sztuczna polskość ani kolor skóry, choć jeszcze nie tak dawno Big Cyc śpiewał 'Polak-rasista każdy to powie...'. Czara goryczy przelała się w Chorzowie na Polska-Norwegia, gdzie awanturujący się ze sobą hools Górnika i Ruchu mogli usłyszeć gwizdy, okrzyki 'poje...' i gromkie 'wypier....', wyrażające aplauz i aprobatę dla działań policji wyganiającej kibiców z trybun (także niewinnych).
Słuchajcie, no po prostu tragedia, na kadrze ludzie zaczynają ubierać się w narodowe barwy, co to będzie, przecież w tym sensu nie ma.
Comment
-
Comment