A ja niestety nie zobaczę pierwszej połowy, gdyż jeszcze przed ustaleniem terminu zarejestrowałem się do lekarza, nawet piwka nie mogę wypić, o ile w ogóle zdąże na drugą Ale pech.Ale i tak wierze że Wisła dokopoie im równo Niech Lazio pada na murawę, dopiero sprawdzą czy śmierdzi
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Straszna szkoda, mieli taką szansę, ale jak mówili komentatorzy życie toczy się dalej, już w wakacje zaczną się nowe puchary, a Wisła na pewno jakieś miejsce sobie wywalczy. Jednak może powinni pomyśleć nad zakupem bramkarza, bo to mało pewny punkt i nie tylko dziś, ale i w ogóle.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Mecz cool
Lazio gra dalej
Poza kilkoma odmrozeniami mecz wspomjinam dobrze
Zaskoczyl mnie tylko bardzo slaby doping (jak na mecz tej rangii) oraz brak oprawy ultras
Byłeś kiedyś Nexusie na Wiśle?Tam ochrona na lidze ma coś z główką, a co dopiero na pucharach!Wiadomo sprawa Miśka!Tam ciężko wejść,a ulrasowanie wręcz zakazane.
Hehe pare razy mialem okazje tam sie znalezc i jest faktem to co mowisz ,ale ....
Gosc ktory teraz na meczu z Lazio przechodzil przez bramke obok mnie wniosl metalowa trabke dlugosci chyba z pol metra w spodniach
Comment