Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
witamy kolejnego premium membera z Krakowa - ergie
ja nie żaden tam premium member ino jak widać PiwoszFojerman
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Myk! Miałem z tej okazji dodać do bazy jakieś ciekawe piwo, lecz przeziębienie osłabiło mnie sensorycznie, a spożywany właśnie Sachsenschlösser Dunkel - to istny dramat.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Pewnie głupie pytanie "nowego" w Browarze, ale jakie zasady trzeba spełnić, by zostać seniorem? To zależy od ilości postów? Co bycie seniorem w ogóle daje na browarze? darmowy bro?
Ceski Rudolec to miejscowość położona w przygranicznym obszarze zwanym Czeską Kanadą.
''Dzika i piękna przyroda Czeskiej Kanady była ponad 50 lat dla człowieka niedostępna. Wstęp na terytorium Czeskiej Kanady w czasach byłych władz był dozwolony tylko żołnierzom strzegącym...
Zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem tego typu tematu.
A więc chciałbym źeby ten temat był oddzielnym miejscem na składanie gratulacji Wszystkim Furowiczom z jakiegos powodu.
Mój powód jest bardzo ważny, ponieważ nasza Koleżanka (Maleństwo) została Mamą i ma piękną córeczkę...
Comment