Hmmm. Wiosna już "nadejszllla"(przynajmniej na ziemiach zachodnich,Ppns się chyba zgodzi). Z tej okazji wypiłem Franka (w domku) oraz Pisnera Urquella (przed kościółkiem w Głogowie). Mam nadzieję , że nie naraziłem sie tym czynem (patrz picie przed kościołem) zagożałym Katolikom. Z okazji wiosny mała sonda jak TY Forumowiczu uczciłeś dzisiejszy dzień ????
Nadejszlla wiosna
Collapse
X
-
Ja chciałem upolować coś"nowego" i pobiegałem po centrum.W przerwie kufelek i dalszy plan działania.Udało się trafić jedną nową warkę piwa którego nie piłem [mordka]Pogoda dziś idealna do szukania,szkoda ,że efekt mizerny.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Z tego co wiem to pierwszy dzień wiosny wypada w piątek, 21 marca, jest to tażke tzw. "dzień wagarowicza". Ja zakupiłem na ten dzień już pare piwem, m.in. Belfast z Jabłonowa ( miał być wypity na św. Patryka, ale coś nie wyszło ) a także jakis specyfik z Kielc nazwany Ginger Beer - piwo imbirowe. Tak się składa że nie piję od soboty więc w piątek trzeba będzie sobie powetować stracone dni .www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Odp: Nadejszlla wiosna
Satan napisał(a)
Hmmm. Wiosna już "nadejszllla"(przynajmniej na ziemiach zachodnich,Ppns się chyba zgodzi). [..]
Ja nie wypiłem piwa pod kościołem , bo mnie by zagorzali (miała być mordka , ale mi się nie udało jej
wklepać ) obrońcy obyczajności publicznej przegonili.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
A ja biegałem i sam już nie wiem, czy lepiej biegać po śniegu, czy po błocie.
A propos Dnia Wagarowicza - ostatnio widziałem w jakimś liceum oficjalne ulotki z imprezami zaplanowanymi na ten dzień. Za moich czasów były ostrzeżenia, że jak ktoś się tego dnia zerwie, to poniesie ciężkie konsekwencje. Za zrywanie się w pozostałe dni roku specjalnie nie grożono, co skrzętnie wykorzystywałem przez całe liceum.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
...A propos Dnia Wagarowicza - ostatnio widziałem w jakimś liceum oficjalne ulotki z imprezami zaplanowanymi na ten dzień. Za moich czasów były ostrzeżenia, że jak ktoś się tego dnia zerwie, to poniesie ciężkie konsekwencje...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zresztą teraz obowiązuje model stresowania dorosłych. Na wiosnę np. można zafundować zwolnienia z pracy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Zresztą teraz obowiązuje model stresowania dorosłych.
....bo nie ma to jak stresować podwładnych możliwością zwolnień...
ALE to zdaje się nie ten temat. PARDON.
ja od około miesiąca na zmianę witam i żegnam zimę i wiosnę waflomanią.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dziś już nie było tak przyjemnie popijać piwko w tzw. plenerze. Dosyć niska temperatura, brak słońca oraz zimny wiaterek sprawiły, że tylko jeden Żywczyk został skonsumowany na świeżym powietrzu.
BTW. Dlaczego zakazuje się picia piwa na np. ławeczce w parku?????? Rozumiem ograniczenie spożycia napojów wysokoprocentowych (wino typu "wino" , albo jakaś nalewka), ale czemu piwo?????.
Trzeba napisać jakąś petycję do miłościwie panującego Leszka M.Satan
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Czekam, kiedy to uczniowie, tak zupełnie serio, będą wystawiać nauczycielom oceny. W jednym katowickim gimnazjum początek już został zrobiony.
Comment
-
Comment