przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Czy Wy też widzieliście, że San Marino nam strzelilo gola, czy to ja mam jakieś zakłócenia w telewizorzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Bardzo rzadko oglądam ligę Polską, ale meczu Legii ze Śląskiem szkoda było odpuścić. Mecz na przeciętnym poziomie, Legia osłabiona mocno zagrała swoje, a na Śląsku jakby odbijały się te wszystkie zawirowania klubowo - kadrowe. Z zawodników - Socha w 2 połowie zakoczył in plus, Dudu niestety na minus, Patejuk to nie zawodnik na 1 skład, Plaku jak zwykle coś zmarnował. Za Stevanovicia powinien częściej grać Hołota. W Legii dobra para stoperów, ale z przodu tylko Radović, bo Mikita to sprawiał wrażenie drugiego Kucharczyka - plus że wychowanek, a reszta... Kucharczyk dno totalne, a promują go na jakiś przyszły symbol klubu... Gwiazdor Helio Pinto (sztandarowy transfer Urbana) zagrał na poziomie środka ligi.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
To i tak Ci się trafiło, bo to był raczej jeden z najlepszych meczów w tym sezonie naszej "Ekstra"klasy. A wiem co mówię, bo oglądam tego dużo. I przed TV i na stadionie (jak w tym wypadku)Last edited by chechaouen; 2013-09-30, 21:24.Comment
-
Nie mam Cyfry, czasem tylko dostęp do Polsatu Sport. Jakieś 2 lata temu miałem Cyfrę i trochę tej ligi zacząłem oglądać, ale szybko mi przeszło.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Comment
Comment