przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Jako statystyczna ciekawostka: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...i-europy/ytchgRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Na dziś: CWKS zdobył 4 pkt (max może mieć 8, jak wygra pozostałe 2 mecze), Lech i Śląsk po 3, zaś Piast - 0,5. Razem 10,5 dzielone na 4 = 2,625 (potencjalny max 3,625). Czyli marnie, bo do rankingu liczy się 5 sezonów, a akurat wypadnie sezon 2008/09 zakończony współczynnikiem 5,000; stąd nastąpi dalsza obsuwa w rankingu.
Jeżeli pozostałe dwa mecze w LE skończą się porażką, to efekt dla rankingu będzie taki sam, jakby w ogóle nie weszli do LE - z samego grania w LE punktów nie ma, co innego w LM.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Oglądałem tylko drugą połowę, no i zgodnie z obietnicami Nawałki było zaangażowanie, nawet aż za dużo, bo zabrakło trochę miejsca na myślenie i dokładność. Nie rozumiem jednak gwizdów przy zejściach zawodników - nowy selekcjoner, eksperymentalna defensywa, chłopaki zapieprzają (co wcale nie bywało regułą w meczach towarzyskich czy nawet o punkty), a ci świszczą. Kompletnie niepotrzebne ciśnienie.Comment
-
Emes z Warszawy . Polska przegrała znów ze Słowacją, kompromitując się po raz setny a Emes dalej śpiewa " nic się nie stało' Emes, ten Twój Nawłka, czy Srałka nic nie zmieni. Dalej jesteś cieniasem, który głupotą śpiewa tradycyjne-Nic Się Nie Zestało.Comment
-
Niestety mam złą wiadomość. Dalej piję i to piwa belgijskie czyli mocne.Last edited by DariuszSawicki; 2013-11-15, 23:41.Comment
-
Masz rację, już się wyłączam i wejdę na muzykę przy piwku, Dalej piję Belgię i słucham muzyki różną i różniastą. O naszych, znów przegranych kopaczy ani słowa.Comment
-
Tak sobie myślę, że Tyskie za czasów Wilimowskiego i to które miałby obecnie ( ewentualnie ) uwielbiać Lewy to zupełnie inna bajkaOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Plebs to rzeczywiście był na stadionie. 40 tysięcy widzów. Największy plebs to oczywiście
Emes z Warszawy . Polska przegrała znów ze Słowacją, kompromitując się po raz setny a Emes dalej śpiewa " nic się nie stało' Emes, ten Twój Nawłka, czy Srałka nic nie zmieni. Dalej jesteś cieniasem, który głupotą śpiewa tradycyjne-Nic Się Nie Zestało.Comment
Comment