Dziś trzeźwieję. Przepraszam bardzo
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
...to widocznie grali tam sami Anglicy!?
Ale tak poważnie to nie należy żerować na cudzym nieszczęściu tylko trzeba zabrać się do roboty!
Te same błędy popełniane od ponad 3 sezonów należy jak najwcześniej wyleczyć albo ,jeśli p.Nawałka nie czuje się na siłach to niech odda drużynę w lepsze ręce albo przynajmniej obetnie sobie i zawodnikom wynagrodzenie za spartaczone mecze bez walki.
A co do Nawałki, to widziałem jego Dossier w jednej z telewizji, a ponieważ była to telewizja publiczna to całość wyglądała mniej więcej tak:
Weźmiesz się piiiii do roboty, jak piiii to piiiiii się piiiiii piii ...wa mać. Piiii, piiii.
Taka dyktatura zmobilizuje kopaczy ze środka tabeli ekstraklasy a nie reprezentantów którzy na co dzień mają do czynienia np. z Kloppem czy Wengerem.
Autorytetu Nawałka nie ma i mieć nie będzie, dlatego na wybór selekcjonera trzeba znów poczekać 2 lata.Comment
-
Mam nadzieje, ze widzieliscie co przed chwila robil Boruc w meczu z Arsenalem.
Znow beda sie z niego smiali na calym swiecie.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
No ale mamy też pozytywną stronę. Ten bramkarz odcisków na tyłku od siedzenia na ławce nie ma. Legenda Celticu a potem też nie było dużo gorzej. Przydomek "King Artur" nie wziął się znikąd.Comment
-
-
Nie będę już pastwił się nad pewnym forumowiczem o bawarskim nicku, który rzucał się po mnie kilka miesięcy temu jak prorokowałem kompromitacje legiuni w pucharach, ale trudno dziwić się, że liga polska jest niżej w rankingu od haitańskiej, skoro dominator z tej ligi w LE dostaje 5 meczów w plecy bez zdobycia bramki.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Ale kompromitacja na wyższym poziomie jest bardziej zauważalna, a więc paradoksalnie bardziej kompromitująca. Śląsk przegrał i sprawa zaczęła przysychać, Legia wciąż ciągnie swój serial. Muszę powiedzieć, że takiej katastrofy się nie spodziewałem.Comment
Comment