Największym wygranym kolejki jest Wójcik, który w przerwie dokonał "cudu" i odmienił grę Odry (tak, to nie przejęzyczenie, bo to Odra nagle w dziwny sposób przestała grać pozwalając Świtowi strzelać bramki). Trener Wójcik to w naszej lidze niezły "czarodziej".
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Last edited by zythum; 2004-04-13, 09:21.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
zythum napisał(a)
Największym wygranym kolejki jest Wójcik, który w przerwie dokonał "cudu" i odmienił grę Odry (tak, to nie przejęzyczenie, bo to Odra nagle w dziwny sposób przestała grać pozwalając Świtowi strzelać bramki). Trener Wójcik to w naszej lidze niezły "czarodziej".
Ciekawe, czy teraz mu się uda ?Comment
-
Raczej nie zabieram zdania w tematach o sprzedawaniu meczy itd. , poniewaz nigdy nie ma jednoznacznych dowodów , ale to co działo się w drugiej połowie spotkania w Nowym dworze to była po prostu kpina , ale oczywiście nikt sie tym napewno nie zajmie
ps.ten mecz ostatecznie przekonał mnie że w wyniku afery barażowej z ligi powinni wywalić obie sprzedajne druzynyComment
-
A tak przy okazji, to afera ciągle się toczy. Co i rusz, ktoś się gdzieś odwołuje, proponuje, tudzież odrzuca ugody i takie tam. W sumie, ciekawe, kiedy im się znudzi i na czym stanie?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
piwo na stadionach piłkarskich
W sobotę byłem na meczu II- ligowym Arka-Cracovia ( po paru latach ! ). Pełne trybuny, wspaniałe zachowanie kibiców i krakowskich , i gdyńskich ( zaprzyjaźnione kluby ) oraz całkiem niezły futbol bardzo pozytywnie mnie oczarowały. Dodatkowym atutem była wygrana Arki, ale jednak podstawowym : świetna atmosfera na trybunach!
Jedynym problemem jest zakaz sprzedaży piwa na stadionie - i tak przed meczem każdy kibic pije piwo z puchy. Uważam, że powinny być wydłużone, 30- minutowe przerwy na piwo i kiełbaskę - coś dla kibiców ale i niezły zarobek dla klubów.SimonComment
-
Odp: piwo na stadionach piłkarskich
Simon napisał(a)
W sobotę byłem na meczu II- ligowym Arka-Cracovia ( po paru latach ! ). Pełne trybuny, wspaniałe zachowanie kibiców i krakowskich , i gdyńskich ( zaprzyjaźnione kluby ) oraz całkiem niezły futbol bardzo pozytywnie mnie oczarowały. Dodatkowym atutem była wygrana Arki, ale jednak podstawowym : świetna atmosfera na trybunach!
Jedynym problemem jest zakaz sprzedaży piwa na stadionie - i tak przed meczem każdy kibic pije piwo z puchy. Uważam, że powinny być wydłużone, 30- minutowe przerwy na piwo i kiełbaskę - coś dla kibiców ale i niezły zarobek dla klubów.
Simon pójdź 3 maja na mecz Arki z Pogonią -nie do końca zaprzyjaźnionych klubów
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
darek99 napisał(a)
Jutro mecz 1/2 Pucharu Polski, Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa, relacja z meczu w TV regionalnej o 16.30.
Może być ciekawy meczGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał(a)
no i mecz przerwano w 79 min z powodu burd przy stanie 2:0 dla Legii, zobaczymy co będzie dalej....
Co do zadymy.Zaczęli Legioniści wchodząc z bramą na stadion,potem chcieli wyrwać bramę i przyatakować "niebieskich".Ich zapał został ostudzony wodą z polewaczki i strzałami z broni gładkolufowej.Hools Jagi wyrywali ławki i ciskali je w Policję.Też ich polano i postrzelano troszkę.Pewnie po meczu zadyma przeniesie się na ulice Białegostoku...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Rzeczywiście Legia się nie wysilała w przeciwieństwie do chuliganów. Czy zawodnik Garcia w końcu opuści szeregi warszawskiego zespołu czy nadal będzie blokował miejsce polskim zawodnikom i partolił podania kolegów?
Kibice Jagieloni wywiesili małą flagę ze szklanką z piwem, niestety napisów nie udało mi się odczytać. Ktoś zauważył co było na niej napisane? Może to Piecia wywiesiłComment
-
Mecz słaby, też się nie mogę doczekać kiedy Garcia opuści Warszawę, mam nadzieję że w sobotę bedzie dużo ciekawszy mecz.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
baklazanek napisał(a)
Rzeczywiście Legia się nie wysilała w przeciwieństwie do chuliganów. Czy zawodnik Garcia w końcu opuści szeregi warszawskiego zespołu czy nadal będzie blokował miejsce polskim zawodnikom i partolił podania kolegów?
Kibice Jagieloni wywiesili małą flagę ze szklanką z piwem, niestety napisów nie udało mi się odczytać. Ktoś zauważył co było na niej napisane? Może to Piecia wywiesił
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Na fladze było napisane Beer Boys 1998. Piecia nieźle narozrabiał A poważnie znowu bezmózgie bydło górą - najgorsze jest to, że jak tak sobie myślę, to nie ma na to rady - zamykanie stadionu, przerywanie meczów - przecież im właśnie o to chodziTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
A poważnie znowu bezmózgie bydło górą - najgorsze jest to, że jak tak sobie myślę, to nie ma na to rady - zamykanie stadionu, przerywanie meczów - przecież im właśnie o to chodziComment
-
Hobby w sam raz do poziomu inteligencji. A może to z nudów? Zagonić to bydło do orania pola, to i wysiłek fizyczny będą mieli i trochę się przydadzą.
A co do meczu, to był cieniutki. Jaga była beznadziejna, a Legii się nie chciało wysilać, żeby sobie nie zrobić kuku przed meczem z Wisłą.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment