Przyznaję się bez bicia ... mi się przysnęło na meczu .
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Do tej pory zlewałem, czy Niemcy cokolwiek zdziałają, ale teraz już nie - będę im kibicował, żeby wygrywali, a Muller żeby został królem strzelców - Tylko po to, aby czytać te twoje głębokie przemyślenia.Comment
-
Brazylia - Meksyk, dobry mecz dla osób bardziej znających się na piłce ale dla przeciętnego kibica poza kilkoma świetnymi paradami bramkarza Meksyku i kilkoma strzałami z daleka Meksykanów to pewnie mniej
Druga połowa Belgia Algieria całkiem niezła, pokazała jak ważna jest rola trenera i dobrych zmian. Belgowie chyba nie tworzą na razie drużyny ale z każdym meczem powinni coraz lepiej grać."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
ciekawy przypadek psychologiczny - nienawiść, prowadząca do kompletnego zaślepienia i kompromitacji.
Do tej pory zlewałem, czy Niemcy cokolwiek zdziałają, ale teraz już nie - będę im kibicował, żeby wygrywali, a Muller żeby został królem strzelców - Tylko po to, aby czytać te twoje głębokie przemyślenia.Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nikt chyba o tym nie pisał, ale jestem pod wrażeniem poziomu niektórych aplikacji na smartfony relacjonujące bardzo dokładnie każde spotkanie.
Omijam raczej meczy puszczanych o 24, bo obojętnie jaki byłby to mecz, to i tak najprawdopodobniej zasnę przy tv. A z rana wchodzę do takiej aplikacji i mam pełną statystykę meczową, co, w której minucie, zmiany składy, kartki, wolne, karne, gole itp. Oczywiście lepiej jest mecz oglądać niż statystyki i wyniki, o ile się ten mecz oglądnie, a nie prześpi. Od jutra do poniedziałku będę śledził MŚ tylko przez aplikację, bo wyjeżdżam na Festiwal Birofilia w Żywcu.Comment
-
Australia : Holandia, pierwsza polowa wyrownana z lekka przewaga Australijczykow.
Holendrzy rozpoczeli mecz slabo skoncentrowani, czego efektem sporo niedokladnych podan.
Gol Robbena tradycyjnie w jego stylu, za to Cahilla przepiekny
Pewnie po reprymendzie od trenera, w drugiej polowie to Holendrzy przycisna, ale to moga wykorzystac Aussie (jesli beda jeszcze mieli sily).Last edited by Latarnik; 2014-06-18, 17:51.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Australia : Holandia, pierwsza polowa wyrownana z lekka przewaga Australijczykow.
Holendrzy rozpoczeli mecz slabo skoncentrowani, czego efektem sporo niedokladnych podan.
Gol Robbena tradycyjnie w jego stylu, za to Cahilla przepiekny
Pewnie po reprymendzie od trenera, w drugiej polowie to Holendrzy przycisna, ale to moga wykorzystac Aussie (jesli beda jeszcze mieli sily).Comment
-
No i ta wymiana bramek... Bardzo ładny meczbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Hiszpania jest cieniem siebie. Próbuje grać jak kiedyś ale szybkość już nie ta. A Chile twardo, szybko, bez sztuczek taktycznych, plus błąd bramkarza Hiszpanii i w pełni zasłużone prowadzenie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Comment