przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
1. Profesjonalny klub trzeba prowadzić profesjonalnie
2. Kara jest zbyt surowa, bo przecież był już precedens i UEFA nie jest
w podobnych sprawach konsekwentna
3. Karne trzeba wykorzystywać
A poza tym to mam to w dupieJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Z tego wynika, że Legia takim nie jest...
Nie sądzę, żeby taka wpadka "papierologiczna" byłaby możliwa choćby w Celtic - daleko nie szukając.
A UEFA - jak nasze sądy - nie przeszkadza im w podobnych sprawach wydawać skrajnie inne wyroki - nie ma co się obrażać na rzeczywistośćLast edited by iron; 2014-08-08, 11:01.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Tak to się kończy jak się wprowadza na siłę parytet, następny dowód że baba przy garach powinna stać i koniec kropka.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Comment
-
-
No właśnie chyba nic nie mają. Chodziło zapewne o to, że jakby w pierwszym meczu było (po karnym) 5-1 to i 3-0 z walkowera by nie przeszkodziło, ale to nie prawda. Jest zdaje mi się taki kruczek, że jak drużyna dostaje walkowera to nie przechodzi dalej bez względu na drugi wynik, a chodzi o zabezpieczenie przed sytuacją, że np. Barca wygrywa z Dolcanem 21-0 w pierwszym meczu i nie chce jej się przyjechać na rewanż
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment